Благодарение на работата на нашия глобален екип!

June 28, 2019

Превъзходно обслужване на клиентите, иновативни решения и разбиране на нуждите на международните и местни организации в сферата на гостоприеството; това са основните принципи на това, което нашата динамична компания предлага на своите клиенти. HRS Hospitality & Retail Systems вече присъства в 75 страни по света. Миналата година спечелихме много прекрасни нови партньори, стартирахме мобилното приложение HRS Service Desk и добавихме много талантливи професионалисти към нашия глобален екип. 

Стана обичайна част от календара на HRS да се събира на едно място цялата глобална работна сила, за да се обърнем към постиженията си през последните 12 месеца и да планираме предстоящата година. Тази година прекарахме няколко прекрасни дни в Москва, където проведохме стратегически семинари, срещнахме се с колеги, с които обикновено работим само от разстояние, и се възползвахме от възможността да обновим духа си като един отбор. Акцентът на годишното корпоративно събитие на HRS за 2019, както винаги е празничната гала вечер, където празнуваме и почитаме индивидуалните приноси, които са в основата на успеха през изминалата година. 

Миля, наследете се на видеото от нашето Годишно корпоративно събитие за 2019 година.

<iframe allow="autoplay;" allowfullscreen frameborder="0" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/0f3DdJIUq64?autoplay=1" width="640"></iframe>

Контакт

Относно медийни публикации, моля свържете се с нашия екип.

Моля, изпратете вашето запитване на следния адрес:

Форма за контакт

Logo