Глобално представяне на мобилното приложение за обслужване HRS Service Desk

June 24, 2019

HRS Хоспиталити & Ритейл Системс с удоволствие обявява новото мобилно приложение HRS Service Desk. Този продукт се пуска едновременно в 75 страни, които съставляват четирите основни региона на организацията, а именно Източна Европа и Централна Азия (EECA), Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), Азиатско-тихоокеанския регион (APAC), както и Северна и Южна Америка.


Мобилното приложение HRS Service Desk е създадено, за да даде възможност на нашите клиенти да поддържат бърза комуникация с екипа за техническа поддръжка на HRS чрез използване на всяко iOS или Android устройство. То позволява на клиентите да подават нови заявки, да проверяват съществуващите такива и да получават статистика в реално време, когато и да е и където и да е. Приложението предлага многоезична поддръжка, в зависимост от региона, в който приложението е било изтеглено. 

Джоан Вон, основател и главен изпълнителен директор на HRS Хоспиталити & Ритейл Системс сподели своята визия: “HRS се гордее не само с това, че е доставчик на IT решения, но и като иновативен и проактивен участник в хотелиерската индустрия. Целта ни е да направим нашите клиенти по-силни и по-ефективни, като им позволим да развият успешен, печеливш и устойчив бизнес. Стартирането на мобилното приложение HRS Service Desk е още един ефективен инструмент, осигуряващ конкурентно предимство, помагайки на нашите клиенти да постигнат своите бизнес цели.”

Хауърд Це, регионален упраляващ директор за Азиатско-тихоокеанския регион, добави: “Като световен лидер в IT решенията за ХоРеКа, поддръжката на множество езици е свидетелство за нашия подход „Мисли глобално, действай локално“. 

“Това ново мобилно приложение поставя HRS Service Desk направо във вашия джоб”, каза Франк Вагнер, Старши оперативен директор за региона на EMEA. “Ние оптимизираме комуникационния канал за нашите клиенти и им даваме далеч по-цялостен опит.”

Мобилното приложение HRS Service Desk допълва услугите за поддръжка с добавена стойност, които се предлагат в три различни абонаментни плана. Тези планове предлагат на нашите клиенти възможността да извлекат максимална полза от своя хардуеър и софтуеър. 

Моля, свалете приложението за: for Android Devices & for iOS Devices 

За медийни публикации, моля свържете се със:

София Марти
Мениджър Маркетинг & Събития EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Düsseldorf, Germany
T: +49 211 54080 144
F: +49 211 54080 25
smarti@hrsinternational.com 

Синди Лим
Регионален Маркетинг Мениджър, Азиатско-тихоокеански регион
8 Shenton Way, #35-07 AXA Tower
Singapore 068811
T: +65 6831 8805 
F: +65 6831 8801
clim@hrsinternational.com

Контакт

Относно медийни публикации, моля свържете се с нашия екип.

Моля, изпратете вашето запитване на следния адрес:

Форма за контакт

Logo