HRS пуска новия си оптимизиран уебсайт като част от затвърждаването на глобалното разрастване на компанията

September 04, 2019

HRS Хоспиталити & Ритейл Системс, водещ доставчик на ИТ решения за ХоРеКа и търговията на дребно, с гордост съобщава за стартирането на новия си уебсайт www.hrsinternational.com. Новото присъствие в онлайн пространството се отличава с по-модерен и изчистен дизайн, с подобрена функционалност и лесен достъп до информацията, необходима на нашите бизнес партньори, клиенти и всички заинтересовани страни. 

HRS винаги поставя клиентите на първо място, говорейки с тях на техния местен език, разбирайки техните изисквания и винаги стремейки се да надмине очакванията им. Този обновен уебсайт подобрява процеса на поддръжка на клиентите, тъй като предоставя изчерпателна информация за конкретни пазари. Клиентите вече имат лесен достъп до информация на собствения си език и могат бързо да открият правилното лице за контакт, за да посрещнат всяка ситуацията. 

Джоан Вон, Изпълнителен Директор на HRS Хоспиталити & Ритейл системс заявява: “Радваме се, че може да представим нашия нов уебсайт на нашите клиенти, партньори и колеги от индустрията. HRS има индивидуален подход към местните пазари; новият уебсайт ни позволява да се доближим още повече до представителите на хотелиерството и търговията на дребно, като им предоставяме информация, която е пригодена да отговори на специфичните им потребности.”

Слава Овчинников, Генерален Мениджър на HRS Хоспиталити & Ритейл Системс, добавя: “HRS се разраства бързо и вече присъства в 75 държави по целия свят. Новият уебсайт е доказателство за ангажимента на HRS винаги да предоставя на своите клиенти най-добрите решения, на техния език, заедно със задълбочено познаване на условията на местния пазар”. 


 HRS Хоспиталити & Ритейл Системс

Основана през 1990 г., HRS е създадена с цел предоставяне на висококачествено обслужване както за компаниите в сферата на услугите, така и за техните клиенти. Сега, с двадесет и девет годишен опит, HRS предлага иновативни решения за управление на хотели, ресторанти, търговски вериги, стадиони, спа центрове и фитнес клубове. HRS има впечатляващо портфолио от продукти и услуги, които включват: предпроектен анализ, снабдяване с хардуеър и софтуеър, стратегически IT консултации, внедряване и интегриране на решения, консултации и обучение на персонала, 24/7 техническа поддръжка, както и широка гама от професионални услуги за клиентите. Компанията е извоювала отлична репутация като доставчик на качествени услуги и се радва на силно международно присъствие. HRS се е утвърдила не само като доставчик на IT решения, но и като активен участник в хотелиерската индустрия.


За повече информация и медийни публикации, моля свържете се с:

Michaela Brandl / Михаела Бръндл
Marketing Manager EMEA / Маркетинг менажер EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Duesseldorf, Germany
T: +49 211 54080 141
F: +49 211 54080 25
mbrandl(at)hrsinternational.com
 

Контакт

Относно медийни публикации, моля свържете се с нашия екип.

Моля, изпратете вашето запитване на следния адрес:

Форма за контакт

Logo