Ирис Стейнмец е назначена за Старши Директор Операции за Европа на HRS Хоспиталити енд Ритейл Системс

June 15, 2020

15/06/2020 - HRS – Хоспиталити енд Ритейл системс – с удоволствие съобщава за назначаването на Ирис Стейнмец на длъжността Старши Директор Операции за Европа.

В началото на кариерта си Ирис е Нощен Одитор в Суис Хотел и през следващите 25 години тя преминава през различни длъжности в международни хотелски вериги, за да стигне до Генерален Мениджър преди преминаването към ръководни постове в МАЙКРОС-Фиделио, Оракъл и СнапШот.

Освен това, Ирис играе ключова роля в организации като HTNG (Hospitality Technology Next Generation) и WHTT (Women in Hospitality and Travel-Tech) бидейки член на Консултативния съвет.

Джоан Вон, основател и Главен Изпълнителен Директор на HRS Хоспиталити енд Ритейл Системс, сподели своята визия: „Целта ни е да направим нашите клиенти още по-ефективни, като  им помогнем да изградят успешен бизнес, който е едновременно печеливш и устойчив. Ние сме убедени, че опитът, който Ирис е натрупала, нейното отношение към работата и дълбокото познаване на бизнеса в Европа ще ни помогне в стремежа да продължим да подобряваме нивото на обслужване в региона“. 

Слава Овчинников, Управляващ Директор и Директор Операции на HRS, подчерта, че компанията е щастлива от факта, че именно Ирис ще углави отдела за техническа поддръжка в региона, като същевременно с разработването на бизнес инфраструктурата, ще поддържа и развива портфолиото от продукти и услуги. Европейският регион е важна зона за растеж на HRS и чудесна възможност за демонстриране на подход, ориентиран към клиента.

Ирис сподели ентусиазма на Джоан и Слава: „Радвам се да се присъединя към HRS, компания, с която работя от много години. Всеотдайността към техните клиенти е нещо, на което винаги съм се възхищавала. Очаквам с нетърпение да изиграя важна роля като приложа своя опит и умения, за да спомогна за разрастването на HRS дейността в EMEA“.

null

Контакт

Относно медийни публикации, моля свържете се с нашия екип.

Моля, изпратете вашето запитване на следния адрес:

Форма за контакт

Logo