HRS Hospitality & Retail Systems

HRS е международна компания, водещ доставчик на ИТ решения за сектора HoReCa и търговията на дребно, с извоювана ненадмината репутация за обслужване.

HRS Hospitality & Retail Systems

HRS е най-големият партньор в световен мащаб на Oracle в сферата на хотелиерството, предоставящ покритие в над 77 страни на повече от 5000 клиенти. Признат като Oracle Hospitality партньор, HRS предлага широк спектър от иновативни решения на своите клиенти, които включват: Управление на недвижими имоти, POS, СПА и допълнителни услуги за гостите, Бизнес анализи, Системи за разплащане, Мобилни приложения, Канален мениджър, Онлайн разпространение на услуги, Системи за финансови и HR анализи, Сканиране и разпознаване на паспорти, както и много други.

HRS винаги е поставял клиента на първо място. Наша отговорност е да говорим на езика на нашите клиенти, да разбираме техните изисквания и да отговаряме на техните очаквания. Нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да станат по-силни и по-ефективни, давайки им възможност да изграждат успешен бизнес, който да е продуктивен, печеливш и с устойчиво развитие.

HRS има впечатляващо портфолио от продукти и услуги

Основана през 1990 г., HRS е създадена, за да предложи високо ниво на обслужване, както на компаниите, предоставящи услуги, така и на техните клиенти. Сега, в своята 30-та година, HRS предоставя иновативни решения за управление на хотели, ресторанти, търговски вериги, стадиони, СПА центрове и фитнес клубове.

HRS има впечатляващо портфолио от продукти и услуги, които включват: предпроектен анализ, снабдяване с хардуеър и софтуеър, стратегически ИТ консултации, внедряване и интегриране на решения, обучение на персонала, 24/7 техническа поддръжка, както и широка гама от професионални услуги за клиентите. 

Компанията е извоювала отлична репутация като доставчик на качествени услуги и се радва на силно международно присъствие. HRS се е утвърдила не само като доставчик на ИТ решения, но и като активен участник в хотелиерската индустрия.

Избирайки HRS, се доверявате на надежден, отговорен и стабилен партньор, който проявява грижа за вас и вашия бизнес.

HRS накратко

  • Повече от 30 години опит
  • Най-големият в световен мащаб партньор на Оракъл за хотелиерски продукти
  • Широкообхватна регионална и местна мрежа от офиси

  • Корпоративни договори с много от международните вериги
  • Високо ниво на обслужване и поддръжка

  • Повече от 9000 клиенти по цял свят
  • Над 50 решения в продуктовото портфолио

Контакт

Бихме искали да разкажем повече за HRS.

Just ask your regional manager to find out how HRS can help you to grow your business.

Форма за контакт

Logo