Хотели и Ваканционни селища

Нашите решения за хотели и курорти

Всеки бизнес има свои специфични изисквания. Няма значение дали сте национална компания, международна верига или просто малък независим хотел, HRS има правилното решение да отговори на вашите потребности.

Нашите решения за хотели и курорти

За да отговорим на нуждите на все по-разнообразната по същество хотелиерска индустрия, ние предлагаме мощни решения, които могат да бъдат адаптирани към вашите конкретни изисквания. Използвайки само най-добрите системи, ние можем да ви предоставим решения, които могат да се персонализират спрямо вашите нужди.

Property Management Systeme

Независимо дали вашият обект е ваканционен, градски хотел, семеен апарт-хотел, или хостел за младото поколение, има Опера или Суит 8 решения, които са подходящи за вас.

Oracle Hospitality OPERA

Oracle Hospitality OPERA е напълно функционален, интегриран, уеб-съвместим, многоезичен и мащабируем пакет от продукти, който е съставен от специфични модули за хотелиерската индустрия. Той предлага на операторите на хотелите възможността да споделят информация в множество приложения и обекти събрани в една единствена база данни.

Oracle Hospitality OPERA

Oracle Hospitality Suite8

Oracle Hospitality Suite8 събира всички процеси, необходими за управлението на един хотел в един единствен софтуерен пакет. Независимо дали става въпрос за резервации, хотелско домакинство, ресторант, бар, продажби или маркетинг, Suite8 ви дава всичко това, позволявайки ви да отделите повече време на най-важното – вашите гости.

Oracle Hospitality Suite8

Решение за управление на приходите – Увеличете доходността на хотела

IDeaS предлага водещи в индустрията решения за управление на приходите за всички типове и размери обекти в индустрията на хотелиерството и пътуванията.

IDeaS

F&B операции

Управление на ресторанти, барове и кафенета във вашия обект.

Simphony – най-доброто решение за станции за продажба (POS)

Oracle MICROS Simphony може да се инсталира само в един обект, но истинската му стойност идва от възможността да работи с хиляди работни станции, пръснати в множество обекти.

Oracle MICROS Simphony

RES 3700 – мощна POS система за едно истинско гостоприемство

Освен всички стандартни POS функции, RES 3700 предлага широка гама от функционалности за оптимизиране на процесите, повишаване качеството на обслужване и удовлетвореността на гостите.

Oracle Hospitality RES 3700 POS

Отчитане, Контрол и Бизнес анализи – Останете на върха с най-важното - цифрите

Fairmas предлага иновативни решения за финансово планиране и контрол, както и за мениджърски отчети. Това е програма създадена специално за индустрията на хотелиерството.

Fairmas

Oracle Hospitality Materials Control ще ви позволи да организирате управлението на запасите и да подобрите ефективността на процесите на поръчка на стоки и контрол на складовите наличности.

Oracle Hospitality Materials Control

Решения за организиране на хотелските продажби

Оптимизиране на продажбите, кръстосани продажби и повишаване на продажбите във всички канали за дистрибуция.

Nor1

Платформата Nor1 за увеличаване на продажбите въвежда в хотелиерството процеса на Machine Learning, или т.нар. „умни машини“, като се генерират оферти по пътя на резервацията в хотели и комплекси от всякакъв мащаб.

Nor1

Simple Booking

Simple Booking е система за онлайн резервации за хотели и ваканционни комплекси, която позволява на обектите да управляват всички директни дистрибуционни канали лесно и едновременно.

Simple Booking

SmartHOTEL

Каналният мениджър на SmartHOTEL дава възможност на хотелиерите да контролират своите цени, наличности и да налагат условия и ограничения по отношение на OTA каналите. Освен това, процесът на получаване на резервации се автоматизира като те автоматично влизат в хотелския  PMS.

SmartHOTEL

Контакт

Искате да научите повече за нашите решения?

Свържете се с нас и научете как може да подпомогнем вашия бизнес.

Форма за контакт

Logo