Стадиони и Увесилителни паркове

Забавата преди всичко.

С нашите решения за стадиони и тематични паркове можете да оптимизирате ефективността на вашите операции, като същевременно осигурите изключително изживяване на гостите. 

Ефективно управление на тематични паркове

Възможността постоянно хиляди хора постоянно и ефикасно да преминават през местата за продажба на храни и напитки е основна необходимост за всеки тематичен парк. Осигуряването на бързо и безгрешно обслужване може да има положителен ефект както върху поведението на персонала, така и върху удовлетворността на клиентите. Независимо дали става въпрос за семейни, увеселителни или развлекантелни паркове, ние предлагаме портфолио от решения, което разполага с всичски необходими инструменти за подобряване на оперативната ефективност и увеличаване на приходите.

Лесният начин за автоматизация на тематичните паркове

Oracle MICROS Simphony е идеалното решение за автоматизиране на семейни развлекателни центрове и тематични паркове.  

Oracle MICROS Simphony е проектирана да е здрава и устйчива за работа система  в зони с интензивен трафик, където рисковете от заливане или увреждане постоянно съществуват.

С Oracle MICROS Simphony вие постигате ефективност на бизнеса чрез облачната услуга с добавената стойност на по-ниските разходи за IT.

Oracle MICROS Simphony

Автоматизация на стадион: работа с множество търговски обекти

Автоматизацията на един стадион се различава от тази, подходяща за развлекателен център или ресторант. Има многобройни търговски обекти за обслужване, разнообразие на менюто, наложено от различни видове RVC, както и постоянно нов и неопитен персонал, който трябва да се обучи. Поради тези причини стандартна система за организиране на продажбите е грешен избор, но изискването за обслужване на сектор храни и напитки си остава на стадионите, както и необходимостта от бързо и точно обслужване на клиентите.

Решение, което е специално създадено за големи обекти

Oracle MICROS Simphony е специално създаден за големи обекти. Успешно се използва в стотици стадиони в САЩ, Европа, както и в държавите от бившия Съветски съюз.

Тази система се справя отлично с пиковите моменти на търсене по време на полувремето, когато всички терминали работят с пълна мощност. Това е от решаващо значение, тъй като всяко нарушаване на процеса на работа ще доведе до забавяне в предоставянето на услугата и ще повлияе върху приходите.

В основата на системата е централният софтуеър с терминали, или ПОС сензолни екрани, разположени в търговските обекти. Всички терминали са надеждни, издържливи, лесни за инсталиране и обслужване и са създадени специално за обслужване в места с такава натовареност. 

Oracle MICROS Simphony

Контакт

Искате да научите повече за нашите решения?

Свържете се с нас и научете как може да подпомогнем вашия бизнес.

Форма за контакт

Logo