Hotels & Resorts

Naša rješenja za Hotele i Resorte

Svako poduzeće ima svoje specifične zahtjeve. Nije bitno jeste li nacionalna tvrtka, međunarodni lanac ili samo mali neovisni hotel, HRS ima pravo rješenje za vaše potrebe.

Naša rješenja za Hotele i Resorte

Kako bismo zadovoljili zahtjeve sve raznovrsnije hotelske industrije, nudimo moćna rješenja koja se mogu prilagoditi kako bi udovoljila svim vašim zahtjevima. Koristeći samo najbolja rješenja, možemo vam pružiti visoko prilagodljiva rješenja koja se mogu krojiti prema vašim potrebama.

Property Management Systems

Bez obzira na to je li vaš objekt resort, gradski hotel, obiteljski apart-hotel ili hostel za mlade generacije - postoje OPERA i Suite8 rješenja koja su prilagodljiva vašim potrebama.

Oracle Hospitality OPERA

Oracle Hospitality OPERA je potpuno opremljen, integrirani, web-omogućen, višejezični i skalabilni paket proizvoda koji se sastoji od modula za specifične zadatke za Hospitality industriju. Hotelskim operaterima nudi mogućnost dijeljenja informacija na više aplikacija i objekata, sve na jednoj bazi podataka.

Oracle Hospitality OPERA

Oracle Hospitality Suite8

Oracle Hospitality Suite8 spaja sve procese potrebne za vođenje hotela u jedan software paket. Bilo da se radi o rezervacijama, domaćinstvu, restoranu, baru, prodaji ili marketingu, Suite 8 pokriva sve to, dajući vam više vremena koje možete posvetiti važnim gostima.

Oracle Hospitality Suite8

Revenue Management rješenja - Maksimizirajte profitabilnost hotela

IDeaS nudi vodeća rješenja za upravljanje prihodima za sve vrste i veličine poslovanja u hospitality industriji i turizmu.

IDeaS

F&B Operations

Upravljanje restoranima, barovima i kafićima u vašem objektu

Simphony – premier enterprise point-of-sale (POS) rješenje

Simphony se može implementirati na samo jednom objektu, međutim, njegova prava vrijednost nalazi se u njegovoj sposobnosti skaliranja do tisuću radnih stanica koje se nalaze u mnogo različitih objekata.

Oracle MICROS Simphony

RES 3700 – moćan POS sustav za poboljšano iskustvo gostiju

Uz sve standardne POS funkcije, RES 3700 nudi široku paletu funkcionalnosti za optimizaciju procesa, povećanu razinu usluge i zadovoljstvo gostiju.

Oracle Hospitality RES 3700 POS

Izvještavanje, kontrola i poslovna inteligencija - Ostanite na vrhu!

Fairmas nudi inovativna rješenja za financijsko planiranje i kontrolu, kao i za menadžment reporting. Posebno je stvoren za hospitality industriju.

Fairmas

Oracle Hospitality Materials Control omogućit će vam da pojednostavite upravljanje inventarom i poboljšate učinkovitost procesa naručivanja i kontrole zaliha.

Oracle Hospitality Materials Control

Hotelska rješenja za prodaju

Optimizirajte prodaju, Cross Selling i Upselling unutar svih distribucijskim kanala.

Nor1

Nor1 upsell platforma vodeća je u industriji u primjeni “Machine Learning” za generiranje posebnih ponuda tijekom cijelog životnog ciklusa rezervacije u hotelima i organizacijama svih veličina.

Nor1

Simple Booking

Simple Booking je online rezervacijski sustav za hotele i resorte, omogućava objektima lako i paralelno upravljanje svim svojim izravnim kanalima distribucije.

Simple Booking

SmartHOTEL

SmartHOTEL-ov Smart Channel Manager omogućuje hotelijerima kontrolu svojih cijena, inventara i ograničenja s OTA kanalima. Štoviše, može automatizirati dostavu rezervacija, učitavajući ih izravno u hotelski PMS.

SmartHOTEL

Kontakt

Želite saznati više o našim rješenjima?

Contact us and learn how we can support your business.

Koristite kontakt obrazac

Logo