Retail

Integrirana rješenja za maloprodaju

Održiva konkurentska prednost može se steći dubokim razumijevanjem zahtjeva potrošača, planiranja opskrbnog lanca i tijeka rada izvršenja.

Integrirana rješenja za maloprodajno poslovanje

Trgovci na malo danas su suočeni s novim tipom kupaca koji sa sobom donosi drugačiji skup IT izazova. Proizvodi se istražuju, uspoređuju i kupuju online od pouzdanih potrošača koji od trgovaca očekuju da im pruže brzu, dosljednu i besprijekornu uslugu 24/7 na svim kanalima, a ako vaša organizacija ne može pružiti uslugu, drugi trgovac je udaljen samo jednim klikom miša.

Prednosti maloprodajnog rješenja

  • Personalizirano cross-channel iskustvo
  • Transparentnost, vidljivost, kontrola
  • Povećajte prihode i povećajte margine
  • Smanjenje troškova
  • Poticanje lojalnosti brandovima

Snažan partner za najbolja rješenja koje industrija može ponuditi

Oracle Retail je vodeći i međunarodni proizvođač softvera specijaliziran za svestrana rješenja za trgovine, e-trgovinu i poduzeća koja zadovoljavaju potrebe maloprodajne industrije. Kupci se upoznaju s novim iskustvima u kupovini, a u isto vrijeme trgovac poboljšava njihovu fleksibilnost i učinkovitost. Oracleov uspjeh temelji se na visokoj kvaliteti softvera, dugogodišnjem iskustvu i poznavanju tržišta. Kritični čimbenici uspjeha, kao što su dostupnost proizvoda, korisnička usluga, omnichannel i međunarodna sposobnost, dio su stabilne i pouzdane tehnologije tvrtke Oracle.

Oracle Retail Xstore POS

Oracle Retail Xstore je vrhunsko rješenje za upravljanje i pohranu. Robustan, fleksibilan i prilagodljiv, Xstore ima centraliziranu bazu podataka koja pruža izvanrednu uslugu za klijente i prodaju preko kanala putem standardnog registra ili mobilnog uređaja.

Oracle Retail Xstore POS

Oracle Retail Order Broker

Oracle Retail Order Broker omogućuje maloprodajnim tvrtkama da osiguraju više transakcija preko svih kanala, koji bi inače mogli biti izgubljeni zbog nedostupnosti proizvoda.

Oracle Retail Order Broker

Oracle Retail Customer Engagement

Oracle Retail Customer Engagement je maloprodajno omnichannel loyalty management rješenje koje se sastoji od marketinškog planiranja i upravljanja. Također daje vašem marketinškom timu alate koji su im potrebni za učinkovito upravljanje marketinškim inicijativama.

Oracle Retail Customer Engagement

Kontakt

Želite saznati više o našim rješenjima?

Contact us and learn how we can support your business.

Koristite kontakt obrazac

Logo