Stadioni & Tematski parkovi

Optimizirajte iskustvo navijača

Oracle Hospitality Simphony allows sports and entertainment operators to optimize the performance of their food and beverage operations while delivering a first-class fan experience.

Učinkovito upravljanje tematskim parkom

Mogućnost brzog i učinkovitog premještanja tisuća gostiju kroz hranu i piće na kontinuiranoj osnovi važna je funkcija svakog tematskog parka. Brza usluga bez grešaka može pozitivno utjecati na moral zaposlenika i zadovoljstvo korisnika. Bilo da se radi o obiteljskim ili zabavnim parkovima, nudimo portfelj rješenja koja imaju sve alate potrebne za poboljšanje operativne učinkovitosti i povećanje prihoda.

Automatiziranje tematskih parkova, jednostavan način

Oracle Hospitality Simphony je savršeno rješenje za automatizaciju centara za obiteljsku zabavu i tematskih parkova.

Oracle Hospitality Simphony je dizajniran tako da bude robustan i izdržljiv, radi u područjima s visokim prometom gdje su ispadi stalan rizik.

S Oracle Hospitality Simphony dobivate poslovnu učinkovitost omogućenu u Cloudu uz dodatnu korist nižih IT troškova.

Oracle Hospitality Simphony

Automatizacija stadiona: rukovanje mnogim prodajnim mjestima

Automatizacija na stadionu razlikuje se od one koju zahtijeva zabavni centar ili restoran. Postoje brojna prodajna mjesta kojima se upravlja, raznolikost stavki izbornika koju pokreću razne vrste RVC-a, plus novi i neiskusni zaposlenici koje treba obučiti. Zbog toga je redovni sustav prodaje pogrešan izbor, ali još uvijek postoji potreba za pravilnom uslugom na događajima na stadionu, uz brzu i točnu službu za korisnike.

Rješenje posebno dizajnirano za velike lokacije

Oracle MICROS Simphony (link na stranicu proizvoda) posebno je dizajniran za rad na velikim lokacijama. Uspješno se koristi na stotinama stadiona u SAD-u, Europi i zemljama ZND-a.

Sustav se savršeno uklapa u najveće zahtjeve koji se javljaju u intervalima podudaranja kada svi terminali rade pri punom opterećenju. To je od ključne važnosti jer će svaki gubitak performansi sustava usporiti uslugu i utjecati na tok prihoda.

U srži sustava je njegov središnji softver s terminalima ili POS zaslonima osjetljivim na dodir, koji se nalaze u prodajnim mjestima. Svi terminali su pouzdani, izdržljivi, jednostavni za ugradnju i servisiranje, te su posebno dizajnirani za uporabu u ovim zahtjevnim uvjetima.

Oracle MICROS Simphony

Kontakt

Želite saznati više o našim rješenjima?

Contact us and learn how we can support your business.

Koristite kontakt obrazac

Logo