Globalno lansiranje HRS Service Desk mobilne aplikacije

June 21, 2019

HRS Hospitality & Retail Systems sa zadovoljstvom objavljuje novu HRS Service Desk mobilnu aplikaciju. Ovaj proizvod se istodobno pokreće u 75 zemalja koje su inkorporirane u četiri ključne regije organizacije, a to su Istočna Europa i Središnja Azija (EECA), Europa, Bliski istok i Afrika (EMEA), Azija Pacifik (APAC), kao i Amerika.

HRS Service Desk mobilna aplikacija osmišljena je tako da našim korisnicima omogući brzu komunikaciju s HRS-ovim timom za tehničku podršku putem bilo kojeg iOS ili Android uređaja. To omogućuje korisnicima stvaranje novih ticket-a, provjeru postojećih zahtjeva i primanje statističkih podataka u stvarnom vremenu u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Ova aplikacija nudi i višejezičnu podršku, ovisno o regiji u kojoj je aplikacija preuzeta.

Joanne Vaughan, osnivačica i izvršna direktorica HRS Hospitality & Retail Systems podijelila je svoju viziju: „HRS se ponosi time što nije samo pružatelj IT rješenja, nego i inovativan i proaktivan pridonositelj ugostiteljskoj industriji. Naš je cilj učiniti naše klijente jačima i učinkovitijima, omogućujući im izgradnju uspješnih poduzeća koja su produktivna, profitabilna i održiva. Pokretanje mobilne aplikacije HRS Service Desk je još jedan koristan i učinkovit alat koji pomaže našim klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve. ”

Howard Tse, regionalni direktor za Aziju Pacifik, dodao je: “Kao svjetski lider u HoReCa IT ​​rješenjima, višejezična podrška je dokaz našeg pristupa: “Misli globalno, djeluj lokalno”.

„Ova nova mobilna aplikacija stavlja HRS Service Desk izravno u vaš džep“, rekao je Frank Wagner, viši direktor operacija za EMEA regiju. "Usmjeravamo komunikacijski kanal našim klijentima i pružamo im daleko veće holističko iskustvo."

HRS Service Desk mobilna aplikacija nadopunjuje usluge dodane vrijednosti tehničke podrške koje su dostupne u tri različita plana pretplate za podršku. Ovi planovi podrške nude našim klijentima mogućnost da ostvare maksimalnu korist od svog hardware-a i software-a.

Za upite o medijima kontaktirajte:

Sofia Marti

Marketing and Event Manager EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Düsseldorf, Germany
T: +49 211 54080 144
F: +49 211 54080 25
smarti@hrsinternational.com

Kontakt

Za sve upite, obratite se našem timu.

Molimo pošaljite svoj zahtjev na slijedeću adresu e-pošte.

Koristite kontakt obrazac

Logo