HRS pokreće novu optimiziranu web stranicu kako bi dodatno potvrdio svoju globalnu ekspanziju

September 04, 2019

HRS Hospitality & Retail Systems, vodeći dobavljač IT rješenja za HoReCa i maloprodajni sektor, s ponosom najavljuje pokretanje svoje novo redizajnirane web stranice na www.hrsinternational.com. Nova web prisutnost odlikuje se modernijim dizajnom, s poboljšanom funkcionalnošću i jednostavnim pristupom informacijama koje traže naši poslovni partneri, klijenti i suradnici.

HRS uvijek na prvo mjesto stavlja klijenta, razgovarajući s njim na njegovom lokalnom jeziku, razumijevajući njegove zahtjeve i uvijek premašujući njegova očekivanja. Ova ažurirana web stranica poboljšava podršku klijentima HRS-a pružajući im sveobuhvatne informacije o određenim tržištima. Klijenti sada imaju jednostavan pristup informacijama na svom jeziku i mogu brzo pronaći odgovarajuću kontakt osobu koja će odgovoriti na njihov upit.

Joanne Vaughan, izvršna direktorica HRS Hospitality & Retail Systems, kaže: „Oduševljeni smo što možemo predstaviti novu web stranicu našim klijentima i partnerima iz industrije. HRS ima jedinstvenu perspektivu u pristupu lokalnim tržištima; nova web stranica omogućuje nam da se još više približimo lokalnim hospitality i maloprodajnim zajednicama, pružajući im informacije o dodanoj vrijednosti koja je prilagođena njihovim specifičnim potrebama. "

Slava Ovchinnikov, generalni direktor HRS Hospitality & Retail Systems dodao je: „HRS se brzo širi i sada ima prisutnost u 75 zemalja širom svijeta. Nova web stranica dokaz je HRS-ove posvećenosti da svojim klijentima uvijek nudi najbolja rješenja na njihovom lokalnom jeziku, zajedno s temeljitim razumijevanjem uvjeta na lokalnom tržištu “.


O HRS Hospitality & Retail Systems

Osnovan 1990. godine, HRS je stvoren s ciljem pružanja vrhunskog korisničkog iskustva, kako za poduzeća iz uslužne industrije, tako i za njihove klijente. Sada u svojoj 29. godini, HRS nudi inovativna rješenja za upravljanje hotelima, restoranima, trgovačkim lancima, stadionima, lječilištima i fitness klubovima. HRS ima impresivan portfelj proizvoda i usluga, a to uključuje: predprojektnu analizu, opskrbu hardware-om i software-om, strateško IT savjetovanje, implementaciju i integraciju rješenja, obuku osoblja i savjetovanje, 24/7 tehničku podršku, te širok spektar usluga za korisnike. Tvrtka je razvila izvrsnu reputaciju za pružanje kvalitetnih usluga, zajedno sa snažnom globalnom prisutnošću. HRS se etablirao ne samo kao pružatelj IT rješenja, već i kao proaktivan doprinositelj u hospitality industriji.


Za medijska pitanja obratite se:

Michaela Brandl
Marketing Manager EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Duesseldorf, Germany
T: +49 211 54080 141
F: +49 211 54080 25
mbrandl@hrsinternational.com
 

Kontakt

Za sve upite, obratite se našem timu.

Molimo pošaljite svoj zahtjev na slijedeću adresu e-pošte.

Koristite kontakt obrazac

Logo