Njegujući globalni timski rad!

June 28, 2019

Vrhunska usluga korisnicima, inovativna rješenja i razumijevanje potreba globalne i lokalne hospitality zajednice; to su temeljna načela onoga što naša tvrtka nudi svojim klijentima. HRS Hospitality & Retail Systems sada je prisutna u 75 zemalja širom svijeta. Prošle smo godine osvojili brojne prekrasne nove partnere, pokrenuli HRS Service Desk mobilnu aplikaciju i dodali mnoge talentirane profesionalce našem globalnom timu.

Uobičajeni dio HRS-ovog kalendara postalo je okupiti naš globalni tim, razmišljati o postignućima u proteklih 12 mjeseci i planirati sljedeću godinu. Ove godine proveli smo nekoliko dana u Moskvi gdje smo održali strateške radionice, susreli se s kolegama s kojima obično radimo samo na daljinu i iskoristili priliku da obnovimo duh tvrtke kao jedan tim. Vrhunac HRS-ovog godišnjeg korporativnog događaja 2019 je kao i svake godine bila svečana gala večera, ovdje slavimo i poštujemo pojedinačne doprinose koji su doprinijeli našem uspjehu u protekloj godini.

Uživajte u videu našeg HRS godišnjeg korporativnog događaja za 2019. godinu. 

<iframe allow="autoplay;" allowfullscreen frameborder="0" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/0f3DdJIUq64?autoplay=1" width="640"></iframe>

Kontakt

Za sve upite, obratite se našem timu.

Molimo pošaljite svoj zahtjev na slijedeću adresu e-pošte.

Koristite kontakt obrazac

Logo