Partneri

Naš put do uspjeha

Radimo s nekoliko međunarodnih partnera, osiguravajući da uvijek isporučujemo najbolja i najnovija rješenja za naše klijente u Hotelijerstvu i maloprodaji.

Együttműködés a vendéglátóipar és kereskedelmi szektor legkiválóbb szolgáltatóival

Az innovatív megoldások széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek: PMS, POS, spa- és vendégkezelő rendszerek, üzleti analitika, fizetési megoldások, mobilalkalmazások, channel manager rendszerek, online disztribúciós megoldások, pénzügyi- és HR rendszerek, útlevélszkennelés és felismerés és még sok más.

SmartHOTEL

Az elmúlt 16 évben a SmartHOTEL támogatja a szállodai szakembereket az online értékesítés izgalmas világában. A hollandiai központi irodából a SmartHOTEL csapata világszerte szolgál ki szállodákat és láncokat channel manager megoldásokkal és testreszabott Oracle Hospitality integrációval. Sokminden változott az elmúlt években, de céljuk ugyanaz marad: a szállodák egyszerű összeköttetése a világgal.

www.smarthotel.nl

Fairmas

A berlini székhelyű Fairmas GmbH szakterülete a szállodaipari igényeknek és sajátosságoknak megfelelő pénzügyi tervezési, ellenőrzési és irányítási szoftverek fejlesztése.

www.fairmas.com

Simple Booking

A QNT több mint 15 éve működő vállalkozás, mely informatikai rendszereket kínál a vendéglátóipar számára. Az firenzei központú cég a Zuchetti csoport tagja, mely a legnagyobb olasz IT vállalat - több mint 3500 szállodai és resort partnerrel büszkélkedhet 40 országban világszerte.

www.simplebooking.travel

Bartech

A Bartech a világ vezető cége az automatizált mini-bár megoldásokban. A Bartech célja, hogy megújítsa a szállodai mini-bárokat a legmodernebb technológiák és az innovatív design kombinálásával.

www.bartech.com

IDeaS

Az úttörő IDeaS globálisan piacvezető revenue management megoldásokat kínál különféle típusú és méretű vállalkozások számára a szállodaiparban és az utazási irodai üzletágban egyaránt. A megfelelő adatokat alakítják át hasznosítható információvá, így téve lehetővé az ügyfeleknek a gyors és megbízható árazást, előrejelzés- és jelentéskészítést, mely mind hozzájárul az üzleti teljesítmény javulásához.

www.ideas.com

Kontakt

We would love to tell you more about HRS.

Just ask your HRS regional manager to find out how HRS can help you to grow your business.

Koristite kontakt obrazac

Logo