Oslava společného úspěchu

July 31, 2019

V HRS víme, jak důležitý je každý zaměstnanec pro naše podnikání. Lidé jsou naším nejcennějším přínosem, protože právě to oni řídí náš růst. Vynikající služby, inovativní řešení, péče o zákazníky, to jsou základní kameny nabídky HRS našim zákazníkům. Úspěšná akvizice dvou společností v USA dále zvýšila naši globální přítomnost, začlenila nové talenty do společnosti a dala nám příležitost vdechnout nový život do místního sektoru pohostinství. 

Kromě našich zákaznických akcí, které se konají po celém světě, rádi také oslavujeme vlastní úspěchy. Jako tým se setkáváme, abychom se zamysleli nad vším, co jsme v uplynulém roce dosáhli, ocenili jednotlivé přínosy a obnovili společného ducha. 

Každoročně pořádáme firemní akce, v průběhu které se na slavnostním víkendu setká více než 350 zaměstnanců a jejich rodiny. Díky tomu, že společnost HRS nyní působí ve 49 zemích, je možnost komunikovat s kolegy tváří v tvář velkým přínosem, protože mezi sebou obvykle mluví telefonicky nebo e-mailem. Tyto tři dny aktivit v oblasti budování týmu a strategických workshopů v Moskvě byly zakončeny báječným slavnostním večerem. Všichni jsme se vrátili do našich kanceláří se vzpomínkami na skvěle strávený čas a obnovenou energii, abychom našim zákazníkům nabídli bezkonkurenční a pozoruhodné služby. 

Podívejte se na video z naší HRS firemní akce 2018.
 

<iframe allow=";" allowfullscreen frameborder="0" height="360" src=" https://www.youtube.com/embed/Y-vIH5lLuAU" width="640"></iframe>

Kontakt

Zástupci veřejných médií, prosím, kontaktujte náš tým.

Své požadavky zasílejte, prosím, na následující adresu.

Kontaktujte nás

Logo