HRS Hospitality & Retail Systems

A HRS egy nemzetközi vállalat, mely szolgáltatásaival páratlan hírnevet szerzett magának és a HoReCa szektor  vezető IT megoldásokat kínáló szállítójává nőtte ki magát.

Rólunk
TNG

Növelje a vendégelégedettséget

A TNG a HRS saját fejlesztésű szoftvercsomagja, mely középpontjában egy, a vendéglátó- és wellness ipar részére kifejlesztett teljesen integrált vendég- és hűségkezelő megoldás áll.

Több

Szállodák
& Resortok

Éttermek
& Bárok

Stadionok
& Szórakoztató központok

Spa
& Wellness

Kiskereskedelem

Szállodák
& Resortok

Éttermek
& Bárok

Stadionok
& Szórakoztató központok

Spa
& Wellness

Kiskereskedelem

A HRS-ről

A HRS Hospitality & Retail Systems egy nemzetközi vállalat, mely szolgáltatásaival páratlan hírnevet szerzett magának és a HoReCa szektor  vezető IT megoldásokat kínáló szállítójává nőtte ki magát. A HRS az Orcle legnagyobb vendéglátóipari partnere. Világszerte 90 országban van jelen és több, mint 11000 ügyféllel büszkélkedhet.

A partnereként elismert HRS innovatív megoldások széles választékát kínálja ügyfeleinek, többek között: PMS / POS, Spa & Vendégmenedzsment programok, üzleti analitika, Payment Gateway megoldások, mobilalkalmazások, channel manager, online distribution megoldások, pénzügyi és HR rendszerek, útlevél szkennelés és felismerés és még sok más ezen felül.

Rólunk

Referenciák

A HRS ügyfeleinek listája világszerte több mint 11000 szállodát, étteremláncot és kereskedelmi vállalatot foglal magába.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

HRS Budapest
Madarász Viktor u. 47-49
138 Budapest
Hungary

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo