HRS Hospitality & Retail Systems

A HRS egy nemzetközi vállalat, mely szolgáltatásaival páratlan hírnevet szerzett magának és a HoReCa szektor  vezető IT megoldásokat kínáló szállítójává nőtte ki magát.

HRS Hospitality & Retail Systems

A HRS az Orcle legnagyobb vendéglátóipari partnere. Világszerte 90 országban van jelen és több, mint 10000 ügyféllel büszkélkedhet. A partnereként elismert HRS innovatív megoldások széles választékát kínálja ügyfeleinek, többek között: PMS / POS, Spa & Vendégmenedzsment programok, üzleti analitika, Payment Gateway megoldások, mobilalkalmazások, channel manager, online distribution megoldások, pénzügyi és HR rendszerek, útlevél szkennelés és felismerés és még sok más ezen felül.

A HRS mindig az ügyfeleit helyezi előtérbe. Beszéljünk a nyelvüket, megértjük az igényeiket és mindent megteszünk, hogy megfeleljünk elvárásaiknak. Célunk, hogy ügyfeleinket még erőteljesebbé és hatékonyabbá tegyük, közelebb hozva őket ahhoz, hogy eredményes, jövedelmező, fenntartható és sikeres vállalkozást építsenek ki.

A HRS impresszív termék-és szolgáltatásportfólióval rendelkezik

A HRS 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy a lehető legmagasabb szintű ügyfélélményt biztosítsa a szolgáltatóipar cégei és azok ügyfelei számára egyaránt. Most, 29 év után a HRS innovatív menedzsment megoldásokat kínál szállodák, éttermek, kiskereskedelmi láncok, stadionok, wellness létesítmények és fitness egységek számára.

A HRS impresszív termék-és szolgáltatásportfólióval rendelkezik, mely az alábbiakat tartalmazza: project-előkészítő felmérés, szoftver és hardware értékesítés, stratégiai IT tanácsadás, IT megoldások megvalósítása és integrálása, felkészítő tréningek és konzultációs szolgáltatás, 24 órás technikai támogatás, valamint professzionális ügyfélszolgálat.

Minőségi szolgáltatások nyújtásával és a globális jelenlétnek köszönhetően a vállalat kiváló hírnévre tett szert. A HRS nem csak egy informatikai megoldásokat kínáló cég, hanem a szálloda- és vendéglátóipar proaktív szereplője is.

A HRS-sel egy felelős és stabil partnerre tett szert, aki törődik Önnel és üzletével.

Rövid áttekintés

  • 30+ éves piaci tapasztalat
  • A legnagyobb Oracle Hospitality Partner világszerte
  • Átfogó regionális és helyi fiókhálózat

  • Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, minősített szakemberek erős csapata
  • Vállalati megállapodások számos nemzetközi lánccal

  • Legmagasabb szintű kiszolgálás és támogatás
  • Több mint 10000 ügyfél világszerte
  • 50+ megoldás a termékportfólióban

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo