Iris Steinmetz - A HRS Hospitality and Retail Systems EMEA-régiós új Operatív Igazgatója

June 15, 2020

2020.06.15– A HRS Hospitality & Retail Systems örömmel mutatja be Iris Steinmetzet, mint az EMEA-régó Senior Operatív Igazgatóját

Iris karrierje egy sváci szállodában indult night auditorként, majd az azt követő 25 évben számos nemzetközi szállodában szerzett tapasztalatot, mígnem elérte a szállodaigazgatói pozíciót. Mindez megelőzte a vezetői szerepek betöltését olyan vállalatoknál, mint a MICROS-Fidelio, az Oracle Hospitality és a SnapShot.

Ezen túlmenően Iris fontos pozíciókat töltött be a HTNG-nél (Hospitality Technology Next Generation) és a WHTT-nél (Women in Hospitality and Travel-Tech) a Kereskedelmi Tanácsadói Testület és Tanácsadó Testület tagjaként.

Joann Vaughan, a HRS Hospitality & Retail Systems alapító vezérigazgatójának elképzelései szerint: „Célunk ügyfeleink hatékonyságának növelése, olyan sikeres üzlet kiépítésének támogatása, mely egyaránt jövedelmező és fenntartható. Biztosak vagyunk abban, hogy Iris tapasztalata, hozzáállása, valamint az EMEA-régió alapos ismerete hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltatásaink színvonalát még tovább emelhessük a régióban”

Slava Ovchinnikov, a HRS Operatív Vezérigazgatója örömmel üdvözölte Irist, aki a HRS regionális technikai csapatainak irányítójaként egyaránt felel az üzletfejlesztésért és infrastruktúráért, valamint a termék és szolgáltatás portfólió fenntartásáért és bővítéséért. Az EMEA-régió nagyon fontos növekedési lehetőségeket rejt a HRS számára és nagyszerű lehetőséget biztosít az ügyfél-központú megközelítés bemutatására.

Iris osztozott Joanne és Slava lelkesedésében, „Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a HRS-hez, egy olyan céghez, mellyel évek óta szorosan együtt dolgozom, az ügyfeleik iránti elkötelezettségüket mindig csodáltam. Örömömre szolgál, hogy tapasztalatim és készségeim felhasználásával fontos szerepet játszhatok a HRS növekedésének és működésének támogatásában az EMEA-régióban.

null

Kapcsolat

Média érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Please send your request to the following e-mail address.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo