A HRS Service Desk mobilalkalmazás globális bevezetése

July 05, 2019

A HRS Hospitality & Retail Systems örömmel jelenti be az új HRS Service Desk mobilalkalmazást. Ez a termék egyidejűleg kerül bevezetésre abban a 75 országban, melyek a cég négy kulcsfontosságú régiójában találhatóak, nevezetesen Kelet-Európában és Közép-Ázsiában (EECA), Európában, Közel-Kelet és Afrika régióban (EMEA), Ázsia-csendes-óceáni régióban (APAC), valamint az Amerikai térségben.

A HRS Service Desk mobilalkalmazás arra lett fejlesztve, hogy ügyfeleink gyorsan kommunikálhassanak a HRS technikai támogató csapatával bármely iOS vagy Android eszköz használatának segítségével. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy új hibajegyeket készítsenek, nyomon követhessék a már meglévő kéréseket és bármikor, bárhol valós idejű statisztikákat kapjanak. Ez az alkalmazás többnyelvű támogatást is nyújt attól függően, hogy az alkalmazást mely régióban töltötték le.

Joanne Vaughan, a HRS Hospitality & Retail Systems alapítója és vezérigazgatója elmondta: „A HRS büszke arra, hogy nemcsak egy informatikai szolgáltató, hanem a vendéglátóipar innovatív és proaktív szereplője. Célunk, hogy ügyfeleinket erősebbé és hatékonyabbá tegyük, lehetővé téve számukra a sikeres, produktív, nyereséges és fenntartható vállalkozások építését. A HRS Service Desk mobilalkalmazás bevezetése egy újabb hasznos és effektív eszköz, amely segít ügyfeleinknek üzleti céljaik elérésében.”

Howard Tse, az ázsiai-csendes-óceáni regionális ügyvezető igazgató hozzátette: „A világ egyik vezető HoReCa informatikai szolgáltatójaként, a többnyelvű támogatási funkció bizonyítja a„ Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” szemléletünket. 

„Az új mobilalkalmazás segítségével a HRS Service Desk elérhetővé válik akár közvetlenül az Ön zsebéből is” - mondta Frank Wagner, az EMEA régió operatív vezetője. „Racionalizáljuk a kommunikációs csatornát ügyfeleinkkel és sokkal holisztikusabb élményt biztosítunk nekik.”

A HRS Service Desk mobilalkalmazás kiegészíti a karbantartási szolgáltatásokat, amelyek három különböző előfizetési konstrukcióban érhetőek el, melyek biztosítják ügyfeleinknek a lehetőséget, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a hardvereik és szoftvereik nyújtotta előnyöket.

További információért keressen bennünket a lenti elérhetőségeink egyikén:

Sofia Marti
Marketing & Event Manager EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Düsseldorf, Germany
T: +49 211 54080 144
F: +49 211 54080 25
smarti@hrsinternational.com 

Cindy Lim
Regional Marketing Manager, Asia Pacific
8 Shenton Way, #35-07 AXA Tower
Singapore 068811
T: +65 6831 8805 
F: +65 6831 8801
clim@hrsinternational.com

Kapcsolat

Média érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Please send your request to the following e-mail address.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo