A HRS újonnan optimalizált weboldalt indít a globális terjeszkedés további támogatása érdekében

September 04, 2019

A HRS Hospitality & Retail Systems a vendéglátó és kereskedelmi szektor vezető IT szolgáltatójaként büszkén jelenti be vadonatúj, újratervezett weboldalát, a www.hrsinternational.com-ot. Az új weboldal korszerűbb megjelenésű és racionálisabb kialakítású, mely biztosítja ügyfeleink és partnereink számára az információhoz való könnyebb hozzáférést és a továbbfejlesztett funkcionalitást.

A HRS mindig az ügyfeleit helyezi előtérbe, helyi nyelven áll rendelkezésre így is könnyebben megértve az igényeiket és felülmúlva elvárásaikat. Ez a frissített weboldal javítja a HRS ügyfelek támogatását azáltal, hogy átfogó információval szolgál az egyes piacokon. Az ügyfelek így könnyen hozzáférhetnek a saját nyelvükön is elérhető információhoz, és gyorsan megtalálják a megfelelő kapcsolattartót, aki bármilyen helyzetben rendelkezésre áll.

“Hatalmas örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk új weboldalunkat ügyfeleinknek, partnereinknek és piac szereplőinek. A HRS egyedülálló látásmóddal rendelkezik a helyi piacokkal való együttműködést illetően; az új weboldal lehetővé teszi számunkra, hogy még közelebb kerüljünk a vendégálátóipari és kiskereskedelmi szervezetekhez és értékes, személyre szabott információt biztosítsunk számukra, amelyek igazodnak egyéni igényeikhez” – mondta Joanne Vaughan, a HRS Hospitality & Retail Systems vezérigazgatója.

Slava Ovchinnikov, a HRS Hospitality & Retail Systems ügyvezetője hozzátette: “A HRS rendkívül gyorsan terjeszkedik és ma a világ 75 országában van jelent. Az új webhely is bizonyítja, hogy a HRS elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára mindig a legjobb megoldásokat biztosítja a helyi nyelven, a helyi piaci körülmények figyelembevételével.”

 


A HRS Hospitality & Retail Systems-ről

A HRS 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy a lehető legmagasabb szintű ügyfélélményt biztosítsa a szolgáltatóipar cégei és azok ügyfelei számára egyaránt. Most, 29 év után a HRS innovatív menedzsment megoldásokat kínál szállodák, éttermek, kiskereskedelmi láncok, stadionok, wellness létesítmények és fitness egységek számára. A HRS impresszív termék-és szolgáltatásportfólióval rendelkezik, mely az alábbiakat tartalmazza: project-előkészítő felmérés, szoftver és hardware értékesítés, stratégiai IT tanácsadás, IT megoldások megvalósítása és integrálása, felkészítő tréningek és konzultációs szolgáltatás, 24 órás technikai támogatás, valamint professzionális ügyfélszolgálat. Minőségi szolgáltatások nyújtásával és a globális jelenlétnek köszönhetően a vállalat kiváló hírnévre tett szert. A HRS nem csak egy informatikai megoldásokat kínáló cég, hanem a szálloda- és vendéglátóipar proaktív szereplője is.


Médiaérdeklődéssel kapcsolatosan kérjük, lépjen kapcsolatban kollégánkkal:

Michaela Brandl
Marketing Manager EMEA
Kaiserswerther Straße 215
40474 Duesseldorf, Germany
T: +49 211 54080 141
F: +49 211 54080 25
mbrandl(at)hrsinternational.com

 

Kapcsolat

Média érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Please send your request to the following e-mail address.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo