Stadionok & Szórakoztató központok

Optimalizált vendégélmény

Az Oracle MICROS Simphony-nak köszönhetően  a sport-és szórakoztató közpotok üzemeltetői optimalizálhatják a vendéglátás üzemeltetést ezáltal biztosítva az első osztályú vendégélményt.

Hatékony szabadidőpark mendedzsment

Minden szabadidőpark F&B részlege számára fontos a vendégek folyamatos gyors és gazdaságos kiszolgálása. A gyors és hibátlan kiszolgálás pozitív hatást gyakorolhat a dolgozói légkörre és a vásárlói elégedettségre egyaránt. Legyen szó akár családi-, vidám- vagy szabadidőparkról, mi olyan megoldásokat kínálunk, melyek segítségével az üzemeltetési eredmény és a bevétel egyaránt növelhetőek.

Automatizált szabadidőparkok – az egyszerű megoldás

Az Oracle MICROS Simphony rendszer tökéletes megoldás a családi szórakoztató központok és szabadidőparkok automatizálására.

Az Oracle MICROS Simphony tartós és nagy teherbírású rendszer, mely nagy forgalmú üzemeltetési környezetre lett kifejlesztve.

Az Oracle MICROS Simphony biztosítja a felhőalapú rendszerek üzleti hatékonyságát az alacsony informatikai költségek mellett.

Oracle MICROS Simphony

Stadion automatizásálás: több értékesítési pont kezelése

Egy stadion automatizálásának követelményei eltérnek egy szórakoztató központ vagy egy étterem elvárásaitól. A számos értékesítési hely és az ott kínált cikkek sokrétűségének egyszerű kezelése, valamint az új és tapasztalatlan kollégák gyors betanításának lehetősége egyaránt fontos szerepet játszik. Mindezekből kifolyólag egy szokványos point-of-sale rendszer nem feltétlenül nyújt megfelelő megoldást, mivel a stadionokban megrendezésre kerülő események alatt elengedhetetlen a színvonalas, gyors és pontos kiszolgálás.

Megoldás kimondottan nagy területek kiszolgálására

Az Oracle MICROS Simphony kimontottan kiterjed területek kiszolgálására lett tervezve, stadionok százaiban működik zavartalanul szerte az Amerikai Egyesült Államokban és Európában egyaránt.

A rendszer tökéltesen megfelel a csúcsidőszakokban elvárt követelményeknek, úgy mint a mérkőzések közti szünetek, melyek alatt a terminálok teljes kapacitással üzemelnek. Ez rendkívül fontos, mivel a rendszer teljesítményének csökkenése lassítja a kiszolgálást, ami hatással van a bevételekre is.

A rendszer központi eleme a szoftver az értékesítési helyekre kihelyezett terminálokkal vagy POS érintőképernyőkkel. Minden munkaállomás megbízható, strapabíró, könnyen telepíthető és karbantartható és kimondottan nagy igénybevételre lett tervezve.

Oracle MICROS Simphony

Kapcsolat

Többet szeretne tudni megoldásainkról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogyan tudnánk segíteni vállalkozását.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo