Oracle Retail Customer Engagement

Növelje a vásárlói hűséget!

A legfrissebb tanulmányok szerint azok az ügyfelek, akik saját márkát vásárolnak, 23%-kal értékesebbek a kereskedő számára, mint egy átlagos vevő. Az Oracle Retail Customer Engagement egy olyan sokrétű hűségprogram kezelő megoldás, mely lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy a létező összes felületen interakcióba lépjenek Önnel.

FŐBB ELŐNYÖK

Kiskereskedőknek tervezve

A Customer Engagement egy nagyszerű operatív hűségprogram kezelő eszköz, amelyet kifejezetten a kiskereskedelmi tevékenységekhez terveztek. Könnyedén telepíthető és elérhető felhőalapú valamint on-premise változatban is. Az Oracle Xstore-hoz tartozó hűségpont kezelő megoldás és az integráció biztosítja, hogy a kiskereskedők elérhessék a kitűzött megtérülési célokat.

Teljeskörűség

Minden egyes vásárlói vélemény alapvető elemét képezi a márka hírnév kialakításának és a vendégélmény felépítésének. Az Oracle Retail Customer Engagement összegyűjti a különböző forrásokból származó információkat (POS, kioszk, online áruház, mobilalkalmazás, közösségi média… stb.) és biztosítja a kiskereskedők és ügyfeleik közötti egyértelmű, következetes és célzott interakciót.

Növekvőképesség

Oracle Retail Customer Engagement képes a nagy mennyiségű tranzakciós és ügyféladat, valamint a márka globális jelenlétének kiépítéséhez szükséges információ kezelésére.

Ügyfélkezelés

A Cusotmer Engagement egy nagyszerű támogató eszköz a dolgozók számára, segítve őket abban, hogy befolyást gyakorolhassanak az ügyfélviselkedésre, úgy mint a vásárlási gyakoriságra, az ügyletek átlagos értékének növelésére, valamint más teljesítménymutatókra. 

FŐ MODULOK

A Customer Engagement egy moduláris megoldás, ami lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a funkciókat az igényeik szerint testreszabhassák.

Ügyfélkezelés és Szegmentáció

Ez a modul tárolja és feldolgozza az vállalaton belüli összes ügyfél érintkezési pontról érkező ügyféladatot. Ez rugalmas és dinamikus szegmentálást tesz lehetővé szabványos és testreszabott ismérvek alapján. Ez a célzott marketing és hűség kampányok tervezésének elengedhetetlen kiindulópontja.

Kampány és Ügyletkezelés

A kampány és ügyletkezelő modul lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy összetett termékalapú promóciókat hozzanak létre, és azokat egyes választékcsoportokra vagy kategóriákra alkalmazzák. Ez vonatkozhat egyetlen termékre, egy adott időszakra, egy üzlettípusra, egy régióra; számos lehetőség áll rendelkezésre. A kampány konfiguráció üzleti felhasználói szinten érhető el, ezzel támogatva a kereskedőket, hogy a piaci változásokra gyorsan reagálhassanak. 

Vásárlói hűség és díjak kezelése

A Loyalty and Awards Management hatékony és rugalmas segítséget nyújt az ügyfélhűség kiépítésében, valamint az ügyfélmegtartási arány és az átlagos vásárlási mennyiség növelésében. A modul rendelkezik saját hűségpont kezelővel, amely lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy nyomon kövessék az ügyfelek tevékenységét és hűségpontjaikat szét tudják osztani az értékesítési csatornák között.

Ajándékkártyák kezelése

A Gift Cards Management modul egyedileg konfigurálható szabályokat használva teszi lehetővé a kereskedők számára az ajándékkártyák kiállítását, feltöltését és beváltását.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo