Oracle Retail Order Broker

Végtelen lehetőségek az üzletekben

Az Oracle Retail Order Broker lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy magasabb számú tranzakciót tudjanak végrehajtani az összes olyan csatornán, melyen egyébként lehetséges, hogy kiesés történt volna az értékesítésben a rendelkezésre éppen nem álló termékek miatt. Független kutatók is elismerik, hogy ez egy piacvezető és teljeskörű alkalmazás közép- és nagyvállalatok számára egyaránt.

A LEGFONTOSABB ELŐNYÖK

Végtelen lehetőségek az üzletekben

Az Oracle Retail Order Broker segítségével a kereskedők a meglévő üzletkörnyezetükön belül képesek teljes körű ügyletek végrehajtására. A felhasználói felület figyelmezteti az egyes üzleteket az új megrendelésekről, valamint a kezelendő megbízások állapotáról. Az üzletek megtekinthetik a rendelések részletes adatait, kinyomtathatják a raktárjegyeket és elolvashatják az üzeneteket. Ezenkívül az ügyfél a „pick-up ready” üzeneteknek köszönhetően értesül arról, amikor a megrendelési folyamat befejeződött vagy egy termék kiszállítása megtörtént.

Készletszintek optimalizálása

Az Oracle Retail Order Broker biztosítja a kereskedők számára azt a rugalmasságot, hogy a megrendelt áru a vevőhöz a kereskedelmi raktár helyett közvetlenül a szállítótól érkezzen meg. A rendelés feladását követően az alkalmazás automatikusan küldi a vásárlói információkat a szállítónak. A közvetlenül a szállítótól történő megrendelés által lehetőség nyílik további termékek értékesítésére anélkül, hogy leltárkészletet kellene fenntartanai, mely hatására számtalan további értékesítési lehetőség nyílik. 

Az árbevétel-növekedés észszerű árréssel

Az Oracle Retail Order Broker használatával a kereskedők olyan megoldást kapnak kézhez, amely gyors megtérülést biztosít és lehetőséget teremt az ügyfélelkötelezettség növelésére a megnövekedett vevői hűség mellett. Az Oracle Science Engine egy beágyazott rendszer, mely matematikai modellezést alkalmaz az árrés elemzés elvégzéséhez és a megrendelés teljesítéséhez szükséges ideális helymeghatározáshoz. Az Oracle Retail Order Broker egy rendkívül hatékony, alacsony költségű módszer a megrendelések közvetlenül az ügyfelek részére történő kiszállítására, mindazonáltal optimalizálja az üzemelést és a márkaidentitást.

Tökéletes ügyfélélmény biztosítása

A kereskedők gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy hogyan töltsék fel készlettel a különböző csatornákat. Az Oracle Retail Order Broker segítségével a kereskedők bármikor megtekinthetik a készletek rendelkezésre állását. Ez a kiterjedt láthatóság biztosítja, hogy a megrendelések teljesítése és az ügyfelek kiszolgálása során az elkerülhető késedelmek kiküszöbölhetőek legyenek. A készletfoglalás a rendszer és a rendelés állapotán alapul. Ha egy rendelés teljesítése nem lehetséges az Oracle Retail Order Broker által meghatározott területről, az alkalmazás áthelyezi azt egy másik teljesítési helyre, ezzel biztosítva, hogy a vásárló mindig időben vehesse át a megrendelést. 

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo