Oracle Retail Xstore POS

Kiterjedt interakciós lehetőségek

Az Oracle Retail Xstore POS vezető Point-of-Service megoldás nagy és közepes méretű kereskedelmi egységek számára, mely kulcsfontosságú eleme az üzleten belüli folyamatok teljeskörűvé tételének a vásárlók és az üzlet dolgozóinak számára egyaránt. Az Oracle Retail Xstore rendelkezik az “Oracle Retail Customer Engagement”, “Oracle Retail Order Broker” és “Commerce Cloud” megoldások integrációjával.

Főbb Előnyök

Kiterjedt funkcionalitás

Az Oracle Retail Xstore POS ötvözi mind a front-end, mind a back-end ügyviteli funkciókat, ami magában foglalja az alapvető eladási és áruvisszavételi ügyleteket, készletekre vonatkozó fizetési módokat, a vállalaton belüli átláthatóságot, ügyfélkeresést, múltbéli árazási adatokat, elektronikus naplózást, központi alkalmazáskezelő eszközöket és még sok mást.

Egyedülálló adatforrás

Az Oracle Retail Xstore nem csak egy értékesítési rendszer, hanem teljeskörű Point-of-Service szolgáltatást is nyújt a kereskedőknek. A rendszer segítségével komplett betekintés nyerhető az ügyféladatokba, vásárlási előzményekbe, hűségprogramokba, valamint lehetőség nyílik új megrendelések leadására és felvételére az eladás értékének növelése vagy a vállalaton belüli többcsatornás értékesítés lehetőségének megteremtése érdekében.

Mobilitás

Az Oracle Retail Xstore a legtöbb népszerű mobilesztközt támogatja, úgymint az iOS, Android és Windows alapú tableteket is. Az üzlet dolgozói a mobileszközeik segítségével értékesíthetnek, rákereshetnek egy bizonyos vásárlóra, termékeket és nyugtákat kereshetnek, de ezeken felül még számos művelet érhető el.  Ez teszi lehetővé a színvonalasabb ügyfélkiszolgálást és a magasabb üzemeltetési hatékonyságot. 

Több országot átölelő műveletek

Az Oracle Retail Xstore rendszer több ország műveleteinek egyszerű kezelésére lett kifejlesztve, lehetővé téve a különböző pénznemek, adókulcsok és nyelvek használatát. Mindez annyit tesz, hogy a vásárlók mindig egy ismerős márkaélménnyel találkozhatnak és a vezetőség pedig központosítottan kaphat képet az üzemeltetés állapotáról.

Az integráció előnyei

Az Oracle Ecommerce-nek köszönhetően a hűségprogram kezelés, a rendelés kezelés és a teljesítési folyamatok összevonása lerövidíti a végrehajtási időt és csökkenti a költségeket. A termékcsalád használatával a kiskereskedők fennakadások nélkül tudják biztosítani a teljeskörű vendégélményt. 

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo