TNG Spa Management

Minden, amire az Ön Spa egységének szüksége lehet

A TNG tökéletes szoftver megoldást kínál spa egységek hatékony üzemeltetésére. Rendkívül felhasználóbarát; napi beosztások, személyzet rotáció, időpont egyeztetések, készletkezelés és még számos egyéb művelet egy kattintással végezhető el.

Minden, amire az Ön Spa egységének szüksége lehet

A TNG egy olyan szoftvercsomag, melyet kifejezetten azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy minden olyan műveletet kezeljen, ami a sikeres spa egység üzemeltetéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Foglalási modul

A TNG testreszabható online időpontfoglalási felületet kínál a felhasználó számára. A korszerű foglalási motor ellenőrzi az erőforrások rendelkezésre állását, készségeit és az egyes foglalások státuszát. A rendszer végigvezeti a felhasználót a foglalási folyamaton, minimalizálva a tévedés esélyét.

Gyógyászati modul

A gyógyászati modul felhasználói irányíthatják a napi operációt, ütemezhetik az orvosok látogatásait és felügyelhetik az orvosi kezelések teljes skáláját. A felhasználóbarát felület és a testreszabhatóség teszik a rendszert kompatibilissé a különféle jogi követelményekkel.

A SPA részére nyújtott előnyök

A TNG erőforrás-menedzsment modulja optimalizálja a kihasználtságot, kiszámolja a jutalékokat, kezeli a tagságokat és előfizetéseket. A rendszer képes az üzleti folyamatokat rugalmasan és testreszabhatóan kezelni, melynek köszönhetően tökéletesen alkalmas különböző méretű spa egységek üzemetetésére.

Fitness központok

Legyen szó akár személyi edzésről, csoportos óráról, beléptető rendszerekről vagy különféle tagsági formákról, a TNG képes kielégíteni a fitness központ vezetőségének minden igényét.

Szórakoztató központok

Legyen szó akár víziparkról, akár vidámparkról, a TNG komplett látogatómenedzsment megoldása nagyfokú rugalmasságot biztosít az ügyfél-specifikus testreszabhatóságra és a nyílt rendszer interfészek számára. Jegyárusítás, fizettetés, beléptetés, önkiszolgáló kioszkok, mobil rendelések, RFID kezelés, jelentések készítése; a TNG mind-mind képes kezelni.

Főbb Előnyök

Teljeskörű megoldás

A Spa management mellett a TNG átfogó képet mutat a vendégek tevékenységeiről, úgy mint csoportos foglalkozásokról, eszközbérlésekről, fitness tagságokról és még számos egyéb lehetőségről. Továbbá a TNG kimondottan Resortok számára fejlesztett, hordozható RFID eszközök és önkiszolgáló kioszkok segítségével teremti meg a készpénzmentes fizetés lehetőségét.

Széleskörű integráció

A TNG a zökkenőmentes integráció lehetőségét kínálja az összes Oracle Hospitality termékkel, a kapcsolatot az OPERA PMS esetén a fejlett HTNG, a Simphony, RES3770 és MICROS9700 esetén a kétirányú interfész biztosítja.

Rugalmasság

A rendszer teljes egészében testreszabható, így alkalmazkodik bármilyen méretű egység üzemeléséhez a kisebb wellness központoktól a hatalmas, összetett komplexumokig.

Egyedi felépítés

A TNG egyedi hybrid telepítési lehetőségeket kínál. Rendelkezésre áll a rendszer felhőalapú változata offline elérhetőséggel vagy a hagyományos helyileg telepített verzió felhő implementációs modellel.

Ténylegesen mobil

A TNG egy Rich Internet Application (RIA alkalmazás), amely elérhető bármelyik böngészőből, mobiltelefonról, tabletről vagy asztali eszközről, melyet a vendégek és a munkavállalók egyaránt használhatnak. Ezenfelül a vendégek rendelkezésére áll egy webes kezelőfelület valamint iOS és Android Mobil alkalmazás is.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo