Fairmas

A folyamatok optimalizálására és a jövedelmezőség maximalizálására tervezett

A Fairmas innovatív megoldásokat kínál a vendéglátóipari szereplők számára pénzügyi tervezéshez és ellenőrzéshez, valamint a vezetői jelentésekhez.

Fairmas

A folyamatok optimalizálására és a jövedelmezőség maximalizálására tervezett Fairmas szoftvermegoldások könnyedén integrálhatóak a szálloda meglévő szoftverkörnyezetébe, valamint tökéletesen kapcsolódnak többek között a nagyobb ügyviteli (PMS), számviteli és dokumentumkezelő rendszerek hez.

FŐBB ELŐNYÖK

  • A szállodaipar igényeihez igazodik
  • Egyszerű integráció a meglévő informatikai infrastruktúrával
  • Egységes, központi adatforrás
  • Múltbéli adatok egyszerű elérhetősége és felhasználhatósága

  • Egységes riportolási rendszer a vállalati sztenderdekhez igazodva / USALI
  • Adatkonszolidáció
  • Hatékony és átlátható jelentések
Termék leírása FairPlanner-hez

A FairPlanner egy szállodaspecifikus szoftvermegoldás a bevételek és költségek hatékony és átlátható tervezéséhez, valamint riportolásához a szálloda nyereségességének optimalizálása érdekében. A FairPlanner egyesíti a szállodai üzemegységeit, összeköti az eredménykimutatást (P&L) a kötségvetéssel és az előrejelzésekkel, valamint magába foglal többiszintű tevezési funkciókat és lehetővé teszi számos tervezési forgatókönyv összehasonlítását.

A rugalmas menedzsment-jelentések automatikusan vonják össze a költségvetési adatokat a könyvelési rendszerből származó tényleges értékekkel és a PMS rendszerből kapott előfoglalási adatokkal. Ennek eredményeként a felhasználók átfogó képet kapnak a szálloda teljesítményéről.

Opcionális kiegészítő modulok a FairPlanner-hez

Napi bevétel tervező

A Daily Revenue Planner segíti a felhasználókat a pontos napi vagy havi rendszerességű, illetve a 365 napos piaci szegmensenként történő szállásbevétel tervezésében és előrejelzésében a hatékony eredményoptimalizálás érdekében. Az adatok pontosságát a PMS és az RMS integráció garantálja.

FairChain

A több egységgel rendelkező szállodaipari vállalkozások számára minden kulcsfontosságú pénzügyi mutató egy gombnyomással könnyedén konszolidálható. A FairChain teljes rugalmasságot biztosít szállodacsoportok és több szállodával rendelkező tulajdonosok számára a portóliókezelésben, valamint a szállodák fejlődésének gyors és pontos áttekintésében. Központi ellenőrzési lehetőséget kínál az adatok egységesítése és konszolidációja révén. 

FairPayroll

A FairPayroll profi segítséget nyújt a bérszámfejtés költségeinek tervezésében annak érdekében, hogy a munkavállalók produktivitása mérhetővé váljon és a kiadások és megtakarítások optimalizálhatóak legyenek. A FairPayroll egy rendszer alapú helyi telepítésű modul, mely igazodik a szálloda informatikai infrastruktúrájához.

PickupTracking

A PickupTracking gyors áttekintést nyújt az aktuális foglalási helyzetről, valamint a tényleges napi változásokról (“pickup”) az elkövetkező 365 napra vonatkozóan.

Mindössze egy kattintással hozzáférünk az szálloda fő teljesítménymutatóihoz (KPIs), beleértve a foglaltságot, az ADR-t és a RevPar-t.  A havi áttekintés a költségvetés és az előrejelzés eltéréseit is mutatja.

A Pickup Tracking könnyen integrálható a meglévő informatikai rendszerbe, automatikusan feldolgozza a PMS-ből érkező adatokat, garantálja az adatminőséget, ezáltal válik a manuális és hibaérzékeny Excel költséghatékony alternatívájává.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo