IDeaS

Piacvezető revenue management

Az IDeaS piacvezető revenue management megoldást kínál minden méretű vállalkozás számára globálisan az idegenforgalom és vendégálátóipar területein.

IDeaS

Az IDeaS megoldásai az önálló árképzési, előrejelzési és adatmegjelenítési rendszerektől egészen a kiterjedt revenue management megoldásokig terjednek.

Key Benefits

  • Piacvezető revenue management. A kifinomult, mégis egyszerűen használható szoftver túlmutat a hasonló, szabályokon alapuló megoldásokon úgy, hogy teljes mértékben kihasználja a fejlett adatelemzés és az automatizált döntéshozatal előnyeit. Az Az IDeaS egyedülálló termékoptimalizálást alkalmaz a kereslet pontos előrejelzésére és maximalizálja az egyéni és csoportos ügyleteket.
  • Intelligens árazás azonnali eredményekkel. Az IDeaS lehetővé teszi a gyors és kiváló ároptimalizálást, így biztosítva gyors hozzáférést a nagy forgalmú szállodáknak a legfejlettebb revenue managment elemző és riportolási lehetőségekhez.

  • Precíziós előrejelzés. Proaktív stratégiák. Használja az iparág vezető keresleti bizonytalanság- és a folyamatfelismerő technológiáit, hogy pozitívan befolyásolja piaci részesedését. A megfizethető és felhasználóbarát megoldások páratlan betekintést nyújtanak az előrejelzésekbe, lehetővé téve a revenue részleg és a cég egésze számára a naprakész adatok elérését.
  • A SAS Analytics nyújtotta előnyok. Növelje elemzési és riportolási lehetőségeit hogy még jobban kézben tarthassa teljesítményét. Az egyéni jelentések és kezelőfelületek automatikusan frissülnek azért, hogy az adatközpontú stratégia alapjaként irányított elemzést és támogatást nyújtsanak vállalkozása minden szintjén.

Modulok

IDeaS Revenue Management System

Az IDeaS Revenue Management System megbízható és naprakész információkat nyújt Önnek. Ez lehetővé teszi a revenue managerek számára, hogy a megfelelő időben, a megfelelő árat kínálják a megfelelő vendégnek. Időtakarékos megoldásaival a rendszer automatikusan alkalmazza az Ön revenue stratégiáját, miközben az intuitív felhasználói felület azonnal értesíti az operátorokat a rendszerkritikus feladatokról.

IDeaS Pricing System

Az IDeaS Pricing System lehetővé teszi az elfoglalt hotel managerek számára, hogy a legjobb elérhető árakat állítsák be, azokat a csatornák között elosszák és megbízható előrejelzéseket és jelentéseket készítsenek.

IDeaS SmartSpace

A kimondottan rendezvényhelyszínek részére készült dinamikus felhőalapú stratégiai alkalmazás egyszerű, de mégis részletes elemzést nyújt a trendekről és a teljesítményről. A naplókezelő rendszerek adatainak felhasználásával ez a vizuális felhőalapú eszköz különböző keresleti analitikákat, teljesítmény méréseket és értékesítési stratégia modelleket kínál a felhasználónak, így támogatva a stratégiai döntéseket és erősítve a bevételnövekedést.

IDeaS Forecasting Management System

Az IDeaS Forecasting Management System ideális megoldás olyan szállodákk számára, akik szeretnék évezni a kereslet vezérelt előrejelzéseket és jelentéseket egy teljesen automatizált revenue management rendszer (RMS) bevezetése nélkül.

IDeaS Revenue Performance Insights

Az IDeaS Revenue Performance Insights rendszer a testreszabható jelentéseknek és kezelőfelületnek köszönhetően növeli a bevételi teljesítményadatok elemzésének azonnali kezelhetőségének lehetőségét.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo