Nor1

Az iparág egyik legjövedelmezőbb upsell platformja

A Nor1 Upsell Platform iparág vezető a gépi tanulás alkalmazásában, így minden méretű szálloda és szervezet számára értékesítés támogató megoldásokat kínál a teljes rezervációs folyamaton keresztül.

Nor1 Upsell & Intelligence Platform

A valós idejű, adatvezérelt, nélkülözhetetlen és személyre szabott árképzési és értékesítési megoldásokat pontosan akkor alkalmazza, amikor a vendégek készen állnak és hajlandóak magasabb kategóriájú termékeket és egyéb kényelmi szolgáltatásokat vásárolni, melyek még élvezetesebbé teszik tartózkodásukat; ezzel növelve a bevételeket és a vendégelégedettséget.

Főbb előnyök

  • Minden ponton logikusan kezelhető és ellenőrizhető: Foglaláskor, érkezés előtt, bejelentkezéskor, a helyszínen és utazást követően mobil weben, alkalmazásokon, e-mailen, asztali számítógépeken és táblagépeken egyaránt
  • Felhő alapú upgrade hierarchia és árkezelési segédprogram

  • Optimalizálja a visszaigazolás utáni upsell-árakat a szállodák és a márka-sztenderdek által meghatározott határokon belül
  • Szállodák és dolgozók irányításának, nyomonkövetésének és jutalmazásának lehetősége egy teljes branden vagy láncon belül

MODULOK

eStandby Upgrade®

Az eStandby® növeli a szálloda eredményeit úgy, hogy a foglalás időpontjában a prémium készletek iránti keresleteti igényt erősíti; magasabb kategória visszaigazolása csak közvetlenül az érkezés előtt történik meg.

eXpress Upgrade™

Az eXpress Upgrade ™ az eStandby® kívánságokat és a valós idejű rendelkezésre álló készletet veszi figyelembe; a magasabb kategória visszaigazolása az bejelentkezés napjára ütemezhető.

CheckIn Merchandising™

A CheckIn Merchandising ™ lehetővé teszi a recepciósok számára, hogy az egyes szállodák, láncok és brandek között célzott, logikus és hatékony bevétel maximalizáló ajánlatokat tegyenek függetlenül a foglalás módjától és attól, hogy a kontakt adatok elérhehtőek-e.

eReach™

Az eReach ™ valós idejű, célzott és releváns szoba készletet és szállodai szolgáltatásokat kínál a megfelelő vendégnek a megfelelő időben, aktívan fenntartja a vendégek érdeklődését tartózkodásuk alatt, sőt még távozásuk után is.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo