Simple Booking

Maximalizálja az átváltási arányt

A Simple Booking egy online foglalási motor szállodák és üdülőhelyek számára, mely lehetővé teszi a direkt értékesítési csatornák könnyű és párhuzamos kezelését.

Simple Booking

A Simple Booking használata óriási segítséget jelenthet azoknak a szakembereknek, akik fejlett webes marketing technikákkal szeretnék maximalizálni konverziós rátájukat.

Az összes értékesítési csatorna lefedettsége

Közvetlen értékesítés

Használja ki a Simple Booking foglalási motorja nyújtotta előnyőket, mely elérhető asztali, tablet vagy mobil változatban, valamint Facebook widget-en keresztül is.

Metasearch értékesítés

Legyen elérhető a Tripadvisor és a Trivago oldalakon, kamatoztassa a Google Hotel Ads integráció előnyeit az értékesítés növelése érdekében.

Értékesítés a Google segítségével

A dinamikus Hotel Ads, Google Adwords valamint a Facebook segítségére lehet hirdetések megjelenítésében és remarketing kampányok létrehozásában.

Corporate értékesítés

Lendítse fel a corporate értékesítést a hatékony B2B felület segítségével.

Converto CRM

Segítséget nyújt Önnek az offline érdeklődések kezelésében, melyek írásos, telefonos vagy e-mailes formátumban érkeznek.

Vezető értékesítési technológiák

Foglalás ösztönzés

A Booking Recovery lehetőséget biztosít a vendég számára, hogy elmentse kereséseit mielőtt elhagyná a webhelyet és később újra felkeresse azt, hogy egy megfelelőbb időpontban folytathassa a műveletet. 

Ajánlatok földrajzi hely alapján

A keresés helyének felismerése megteremti a speciális piacokon történő megjelenés lehetőségét földrajzi hely alapján létrehozott ajánlatokkal és árakkal.

Titkos ajánlatok

A titkos ajánlatok nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően versenyképes direkt ajánlatokat tud létrehozni, továbbá a weboldal látogatóiból további értékesítési lehetőségeket tud generálni.

Rate Match

A Rate Match megoldás garantálja, hogy Ön mindig a legalacsonyabb és legjobb árat ajánlja. Valós időben ellenőrzi az OTA-kon megjelenő árakat, szükség esetén automatikus módosításokat végez, valamint satatisztikákat nyújt az Ön teljesítményéről.

  • Közvetlen kétirányú PMS kapcsolat vagy kapcsolódás a SmartHOTEL Channel Manger / Oracle Hospitality Suite8 Channel Manageren keresztül

  • A megoldás 1. szintű PCI DSS tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható és biztonságos

  • Számos pénzforgalmi szolgáltatót támogat és magában foglalja a PayPal és a Bitcoin BitPay fizetési lehetőségeket is.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo