SmartHOTEL

A helyfoglalások ellenőrzése és automatizálása

A SmartHOTEL Smart Channel Manager megoldásával a szállodai szakembereknek lehetőségük nyílik az OTA- k felületein publikált árak, készletek és korlátozások felügyeletére. Ezen felül automatizálja a foglalások kezelését a szállodai PMS rendszerbe történő közvetlen továbbítás révén.

FŐBB ELŐNYÖK

A Smart Channel Manager képes továbbítani az adatokat a legjelentősebb OTA-k – Booking.com, Expedia, HRS.com, Hotelbeds, Agoda, Ctrip, GTA Travel, Orbitz, LateRooms és még számos további oldal - részére.

A megoldás kétirányú kapcsolat révén csökkenti a manuális hibák előfordulásának lehetőségét és élénkíti az értékesítést. Az online csatornákon megjelenő naprakész áraknak és elérhetőségeknek köszönhetően Önnek több ideje jut arra, hogy a vendégélmény tökéletesítésére koncentrálhasson.

A SmarHOTELaz Oracle Hospitality szoftverintegrációjára specializálódott és az Oracle első számú Channel Manager szolgáltatója. A Smart Channel Manager szoros kétirányú integrációval rendelkezik az Oracle Hospitality OPERA és Oracle Hospitality Suite8 PMS rendszerekkel. 

A megoldás 100%-ban megfelel a PCI DSS szabványnak és GDPR előírásoknak.

A Smart Channel Manager fejlesztése szállodai szakemeberek segítségével történt szállodai szakemberek részére. Használata egyszerű és átlátható, ezáltal nyújtva kimagasló felhasználói élményt.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo