Oracle Hospitality OPERA

Tökéletes az Ön igényeihez igazítható

Függetlenül attól, hogy Ön egy resort vagy városi szállodát, egy családi vállalkozást, luxus spa-t, deluxe vagy budget hotelt üzemeltet – az Oracle Hospitality OPERA tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Biztosítja a felhasználóknak a lehetőséget, hogy több szálláshely között tudjanak információt cserélni egy adatbázis használatának köszönhetően.

FŐBB ELŐNYÖK

Pontos vendéginformációk

A személyre szabott felhasználói felület illeszkedik üzemeltetéséhez; demográfiai, földrajzi és fióktörténeti adatok érhetőek el minden egyes profilhoz.

Egyszerűsített értékesítés

Egy képernyős rendelkezésre állás megjelenítés – értékesítsen a megfelelő áron a megfelelő vendégnek; Vendégpreferenciák a foglalási megjegyzésekben; dinamikus árak; Upsell lehetőségek.

Multi-Property

Csökkentse hardware költségeit egy közös adatbázis használatának segítségével. Szabadon dönthet a testvérszállodák között megosztásra kerülő adatokról; Jelentések a teljes termelékenységről.

Kiváló vendégszolgáltatások

Felhasználóbarát, funkciókban gazdag Front Desk kezelőfelület; egyszerű számlázási képernyők; üzenet és lokáció opciók, 24 órás ügyfélszolgálat a 7 minden napján.

Jelentések

Az iparági standard jelentések, amelyek tartalmazzák az előzményeket és az előrejelzéseket; lehetőséget biztosít az egyszerű riportkészítéshez; széleskörű adatszolgáltatási lehetőségek az adatkinyerési és üzenetküldő eszközökkel.

Nemzetközi lehetőségek

Többnyelvű működési elv és több pénznemű számviteli koncepció.

Mobilitás

Mobilitás a szállodai üzemeltetés átfogó hatékonysága érdekében. Rövidebb bejelentkezési idő, valós idejű szobastátusz, jól szervezet és hatékony karbantartási részleg. 

Harmadik fél integrációja

Több mint 2500 szolgáltató rendelkezik Oracle Hospitality OPERA hitelesített interfésszel (bevétel-menedzsment, housekeeping, kulcskártya és fizetési szolgáltatók, foglalási motorok…stb).

MODULOK

Property Management System (PMS)

Az OPERA integrált megoldás központi eleme az OPERA Property Management System. Az alkalmazás beállítható az Ön speciális igényei szerint, ezáltal könnyen kezelhető, és lehetővé teszi az információk gyors, pontos, percről-percre való beszerzését független szállodája számára, illetve akár egy több létesítményt üzemeltető, komplex szállodai környezetben is egyetlen Oracle adatbázisból.

OPERA Sales and Catering (S&C)

Az OPERA S&C az első rendszer, amely nem hagyományos eszközöket használ fel a szállodai értékesítési és vendéglátási környezetben. Az OPERA Property Management System széleskörű funkcionalitását megöröklő OPERA S&C a következő eszközöket biztosítja: Ügyfélkapcsolatok kezelése; Vendégszobák és speciális funkcióval bíró helyiségek kezelése; Események kezelése; Értékesítések és értékesítési lehetőségek nyomon követése; Catering események ütemezése és az erőforrások megosztása; Bankettekkel kapcsolatos számlázás és postázás; Vendégszobák készleteinek kezelése; Élelmiszer- és italkínálat; Előrejelzések; Költségek, bevételek és árrés elemzése minden üzleti lehetőség vonatkozásában; Fejlett jelentéstételi funkciók.

OPERA Vacation Ownership System (OVOS)

Az OPERA Vacation Ownership System a többcélú létesítmények részére szóló speciális funkciókat kínál, amelyek mind a lakóegységeket, mind a szállodai szobákat kezelni tudják. Szerződésalapú foglaláskezelést, automata készletforgatást és kérésre lehívható, illetve ütemezett pénzügyi kimutatásokat alkalmaz. Ez a sokoldalú és integrált modul lehetővé teszi az egyre összetettebb, üdülési jogokkal foglalkozó vállalkozások könnyű igazgatását. A tulajdonosok bérlői csoportokhoz csatlakozhatnak, tulajdoni részesedést szerezhetnek valamely egységben vagy élhetnek a szállodai szolgáltatásokkal, miközben saját egységükben maradnak, valamint élhetnek minden egyéb lehetőséggel, és számos módot alkalmazhatnak a bevételek megoszlásának kiszámolására.

OPERA Reservation System (ORS)

Az OPERA Reservation System (ORS) az iparág első valóban integrált, egységes vállalati leltárazó rendszere. Ez a felhasználóbarát rendszer bármilyen méretű szálloda vagy központi foglalási irodai környezet céljaira beállítható. Az ORS leggyakrabban használt funkciói a rendszeren belül bárhonnan elérhetőek a gyorsbillentyűk segítségével. Központi foglalási ügynökei vagy globális értékesítési személyzete a vendégszobákon kívül a speciális felhasználású helyiségek foglalását is központilag intézhetik, valamint pontosan és gyorsan reagálhatnak az ügyféligényekre, ezzel időt takarítva meg és növelve a bevételeket.

OPERA Multi-Property

Az Opera Multi-Property rugalmas rendszere az Ön igényeihez alkalmazkodik, legyen szó akár az adatközpont összevonásáról, akár a létesítményekben végrehajtandó tevékenységek irányításáról. Több létesítmény is megadható egyetlen adatbázisban, így központosítható a hardverhasználat, valamint irányíthatók a karbantartási és kivitelezési tevékenységek, miközben minden létesítmény különálló egység marad. Ezenfelül az adatbázis tulajdonságainak központosítása úgy is beállítható, hogy több létesítményben többféle funkció végrehajtására is alkalmas legyen.

OPERA Web Self-Service / OPERA S&C Web Self-Service (KIOSK/OWS)

Amikor a vásárlók az utazásukat az interneten tervezik, elvárják, hogy a szállodák és más turisztikai szolgáltatók által nyújtott online szolgáltatások folyamatosan fejlődjenek. Az Oracle Hospitality OPERA webes önkiszolgáló felülete biztonságos és korszerű online megoldást kínál, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy foglalásokat készítsenek vagy meglévő foglalásokat módosítsanak, kiválaszthassák a szoba felszereltségét, hűségpontokat gyűjthessenek és meghatározhassák preferenciáikat. Az előnyök listája szinte végtelen: magasabb vendégelégedettség, lojalitás és vendégmegtartás, megnövekedett bevételek, magasabb szintű vendékiszolgálás és mindenekelőtt jobb márka elismertség.
 

Szakértelmünk

  • Tanúsított Oracle partner
  • Több mint 30 éves piaci tapasztalat
  • 24/7 szolgáltatás 90 országban

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo