Suite8

Teljeskörű szállodamenedzsment megoldás

Az Oracle Hospitality Suite8 egyetlen csomagban egyesíti a szállodaüzemeltetési folyamatokat. Legyen szó akár foglalás, housekeeping, vendéglátás, értékesítés vagy marketing műveletekről, a program lehetővé teszi, hogy Ön csak a vendégeire koncentrálhasson. 

FŐBB ELŐNYÖK

DBMS Oracle

Minden folyamat, úgymint a foglalás, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a raktározás és a pénzügyi ellenőrzés az Oracle DBMS alatt futó egységes rendszer.

Online jelenlét

A Suite8 minden nagyobb szolgáltatóval kiépített kapcsolattal rendelkezik, így könnyedén értékesítheti szobáit a szálloda saját honlapján, az OTA-k, a GDS és a metasearch rendszereken keresztül. A HRS a webs foglalások kezelésére a Simple Booking, channel manager megoldásként pedig a SmartHOTEL rendszereket ajánlja. Ezen termékek segítségével gondoskodik a HRS az Ön PMS és értékesítési rendszereinek zavartalan működéséről.

Teljes mértékben személyre szabható

Ön határozza meg a funkciókat, valamint, hogy milyen adatokat szeretne megjeleníteni a képernyőn és a riportokban úgy, hogy azok a legjobban megfeleljenek igényeinek. A rendszer kompatibilis a a Microsoft® Office Outlook® and Excel alkalmazásokkal.

Vendégekre összpontosít

Az Oracle Hospitality Suite8 PMS a vendégekre összpontosít, így biztosítva a személyre szabott szolgáltatás nyújtásához szükséges információkat. Lehetősége van levelezéseket és egyéb tevékenységeket hozzácsatolni a a vendégek profiljához, melyek mind elérhetőek online.

Mobil kulcsrendszer

Amennyiben már rendelkezik kártyás zárrendszerrel, az Oracle Hospitality Suite8 lehetővé teszi, hogy mobil kulcsot küldhessen vendégeinek.

Hotel Connector

A Hotel Connector modul lehetővé teszi az összeköttetést több szálloda között. Biztosítja a a vendégprofilok és foglalások szinkronizálását és megosztását, valamint az elérhetőség ellenőrzését az összekapcsolt szállodák között.

Mailings via embedded CRM

Az Oracle Hospitality Suit8 rendszerrel üzeneteket küldhet vendégeinek érkezésük előtt vagy távozásuk után. Az értékesítés növelő és beágyazott CRM funkcióknak köszönhetően hatékony vendégkezelő megoldásként szolgál.

Inter-divisional

A szálloda minden egyes részlege ugyanazon vendégprofilokkal dolgozik egységes hozzáféréssel; ez teszi a profilkezezelést a mindennapi ügymenet automatikus részévé.

Megfelel a GDPR & PCI-DSS előírásainak

A beépített vendég anonimizálás és a bankkártya tokenizálás további biztonsági réteget jelent.

Dinamikus árak

Növelje bevételeit az Oracle Hospitality Suite8 Rate Management megoldás segítségével. Dinamikus árak alkalmazásával egyszerűen módosíthatja BAR árait bármely időszakra. A rendszer képes automatikus módosítások elvégzésére előre meghatározott paraméterek alapján, függetlenül a foglaltsági szinttől. A rendelkezésre álló lehetőségek szinte mindenre megoldást kínálnak a helyzet komplexitástól függetlenül.

Szakértelmünk

  • Tanúsított Oracle partner
  • Több mint 30 éves piaci tapasztalat
  • 24/7 szolgáltatás 90 országban

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo