Oracle MICROS Simphony

Többegységes üzemelésre tervezve

Oracle MICROS Simphony kifejezetten láncok számára létrehozott POS konfiguráció, mely képes több ezer munkaállomást kezelni, ugyanakkor a rendszer rugalmassága lehetővé teszi akár egyetlen egység üzemeltetését is.

Simphony

Több egységet kezelő vendéglátóipari ügyviteli felületként használva, az Simphony a point-of-sale (POS) és back-office funkciókat egyaránt biztosítja, melyek asztali- és mobileszközökön is elérhetőek, széleskörűen támogatva ezzel a vendéglátóipari üzemeltetést. Ezenkívül lehetővé teszi hűségprogramok kezelését, egységesített  jelentésekkel és fejlett központi felügyeleti vezérléssel rendelkezik, amely megnövekedett üzemeltetési hatékonyságot eredményez. A Simphony elérhető helyi és felhő alapú változatban is.

FŐBB ELŐNYÖK

 • Felhőalapú üzleti hatékonyság alacsonyabb IT költségekkel
 • Biztosított értékesítési folytonosság az internetkapcsolat megszakadása esetén is
 • Vendégelkötelezettség növelése a számos felhasználói interfész, valamint élő tartalom révén
 • Mobil kompatibilis megoldás számos hardver-lehetőséggel
 • Központi menü, ár- és promóciókezelés

 • Igényre szabott rendelés felvételi lehetőség, a rendszerbe az adatok pontosan a vendég kérésének megfelelően kerülnek be 
 • Pénztárkezelés. A pénzforgalom nyomon követésével maximalizálja a bevételt
 • Valós idejő adatokból nyert jelentések, melyek mobilon is elérhetőek
 • A konyha következetes és hatékony irányítása

MODULOK

Reporting and Analytics

Az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service egy terjedelmes adattárház és üzleti intelligencia (BI) megoldás, mely pénzügyi és üzemeltetési adatokat állít össze és rendszerez könnyen értelmezhető jelentésekben. A felhő alapú platform használatával az F&B szolgáltatók centralizálhatják az adatokat, valamint operativ és analitikus betekintést nyerhetnek az üzleti tevékenységükbe.

A Cloud Service elérhető az Oracle Hospitality RES 3700 POS felhasználók számára, illetve az Oracle MICROS Simphony szoftver részeként.

inMotion

Az inMotion egy - az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service-hez tartozó - mobilalkalmazás. Az App Store-ból történő letöltés után a vezetők bárhonnan könnyedén áttekinthetik a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPIs), mely által lehetőségük nyílik a gyors és jól átfontolt üzleti döntések meghozatalára.

Munkaerő gazdálkodás

Az Oracle Hospitality Labor Management Cloud Service lehetővé teszi az F&B szektor üzemeltetőinek, hogy a munkaerőköltségek jobb átláthatósága révén maximalizálják jövedelmezőségüket, segítve ezzel a munkaerő gazdálkodási folyamat egyszerűsítését. A vezetők az előrejelzések adatait olyan ütemtervek elkészítésére használhatják fel, melyek az üzemeltetést támogatják és a vendégélményt erősítik, és ezzel egyidejűleg figyelemmel kísérhetik a költségek alakulását.
Az Oracle Hospitality Labor Management Cloud Service minimálisra csökkenti az manuális adminisztráció szükségességét, lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a mobiltelefonon vagy tableten jelentsék le szabadság igényüket vagy megtekintsék beosztásukat. A termék elérhető az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of Sale rendszer felhasználói számára, valamint a Simphony szoftver részét képezi. 
 

Készletgazdálkodás

Az Oracle Inventory Management Cloud Service átfogó készletgazdálkodási megoldást kínál. A vállaltok könnyedén kezelhetik az kimenő és bejövő áruforgalmat, valmint a raktáron belüli készletmozgást. Az Oracle Cost Management lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögzítsék, nyomon kövessék és elemezzék a készletekkel kapcsolatos költségeket az ellátási láncon történő áthaladásuk során. Az Oracle Supply Chain Orchestration egy hatékony, szabályokon alapuló rendszer, mely az összetettebb beszerzési és végrehajtási tevékenységeket kezeli. A rendszer képes a belső kereskedelmi és pénzügyi folyamatok automatizálására is, függetlenül az árucikkek fizikai mozgásától és szolgáltatások teljesítésétől.

Az Oracle Inventory Management külön modulként is elérhető az Oracle MICROS Simphony, valamint az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of-Sale felhasználók számára.

Forecasting and Budgeting

Az Oracle Hospitality Forecasting and Budget Cloud Service előrejelzések létrehozását teszi lehetővé az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service rendszeren belül. KPI előrejelzések készíthetőek az értékesítésre, a bevételekre, a vendégszámokra vonatkozóan. Lehetőség nyílik az így kapott adatokat a készlet- és/vagy munkaerőgazdálkodás felhőjébe feltölteni, ezálal biztosítva, hogy a készletbeszerzés és dolgozók beosztása mindig az igényeknek megfelelően és költséghatékonyan valósuljon meg.

Az Oracle Hospitality Forecasting and Budget Cloud Service külön modulként is elérhető az Oracle MICROS Simphony, valamint az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of-Sale felhasználók számára.

Szakértelmünk

 • Tanúsított Oracle partner
 • Több mint 30 éves piaci tapasztalat
 • 24/7 szolgáltatás 90 országban

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo