HRS Hospitality & Retail Systems

HRS je međunarodna tvrtka s neusporedivom reputacijom za pružanje usluga i vodeći je dobavljač IT rješenja za HoReCa i maloprodajni sektor.

HRS Hospitality & Retail Systems

HRS je Oracle-ov najveći partner u hotelijerstvu diljem svijeta, pružajući pokrivenost u 90 zemalja i više od 10000 korisnika. Prepoznat kao Oracle Hospitality Partner, HRS svojim klijentima nudi široku paletu inovativnih rješenja, a to su: Property Management, POS, Spa & Guest aktivnosti, poslovna analitika, Payment Gateway, mobilne aplikacije, Channel Manager, usluge online distribucije, financije i HR Sustavi, prepoznavanje i skeniranje putovnica i još mnogo toga.

HRS uvijek stavlja klijente na prvo mjesto. Razumijemo njihove zahtjeve i ispunjavamo njihova očekivanja. Naš je cilj pomoći našim klijentima da budu jači i učinkovitiji, omogućujući im da grade uspješno poslovanje koje je produktivno, profitabilno i održivo.

HRS ima impresivan portfelj proizvoda i usluga

Osnovan 1990. godine, HRS je stvoren kako bi ponudio vrhunsko korisničko iskustvo, kako tvrtkama uslužnih djelatnosti, tako i njihovim klijentima. Sada u svojoj 30. godini HRS nudi inovativna rješenja za upravljanje hotelima, restoranima, trgovačkim lancima, stadionima, lječilištima i fitness klubovima.

HRS ima impresivan portfelj proizvoda i usluga među kojima su: pred-projektna analiza, nabava hardvera i softvera, strateške IT konzultacije, implementacija i integracija rješenja, obuka osoblja, tehnička podrška 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, te širok raspon profesionalnih usluga korisnicima.

Tvrtka je stekla izvrsnu reputaciju za pružanje kvalitetnih usluga i snažnu globalnu prisutnost. HRS se etablirao ne samo kao pružatelj IT rješenja, nego kao inovativan i proaktivan suradnik u hotelijerstvu.

Odabirom HRS-a angažirali ste pouzdanog, odgovornog i stabilnog partnera koji brine o Vama i Vašem poslovanju.
 

Ukratko o HRS

  • Više od 30 godina iskustva na tržištu
  • Najveći Oracle Hospitality Partner u svijetu
  • Sveobuhvatna regionalna i lokalna mreža podružnica

  • Snažan tim certificiranih stručnjaka s međunarodnim iskustvom
  • Korporativni sporazumi s mnogim međunarodnim lancima

  • Najviša razina usluge i podrške
  • Preko 10000 klijenata širom svijeta
  • 50+ rješenja u portfelju proizvoda

Kontakt

We would love to tell you more about HRS.

Just ask your HRS regional manager to find out how HRS can help you to grow your business.

Koristite kontakt obrazac

Logo