Партньори

Нашият път към успеха

Работим с няколко международни партньори, като гарантираме, че винаги предоставяме най-добрите и актуални решения на нашите клиенти в хотелиерството и търговията на дребно.

Партньорство с най-добрите доставчици на решения в хотелиерството и търговията на дребно

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от иновативни решения, които включват: Управление на имоти, ПОС, СПА и допълнителни услуги за гости, Бизнес анализи, Системи за разплащане, Мобилни приложения, Канален мениджър, Онлайн услуги за разпространение, Финансови и HR системи, Устройства за сканиране и разпознаване на паспорти, както и много други.

Оракъл (Oracle)

Оракъл е # 1 доставчик на бизнес софтуер, с широко портфолио от решения за компании от всякакъв мащаб. Днес  430 000 клиенти от 175 страни използват технологиите на Оракъл, за да се възползват от бизнес възможностите и да решават реално съществуващи предизвикателства.

www.oracle.com/hospitality
www.oracle.com/food-beverage
www.oracle.com/retail

www.oracle.com

СмартХОТЕЛ (SmartHOTEL)

През последните 16 години SmartHOTEL помага на хотелиерите да намерят своя път през вълнуващия свят на онлайн разпространението. От своя офис в Холандия екипът на SmartHOTEL обслужва хотели и вериги в цял свят, като осигурява канален мениджър и интеграция с Oracle Hospitality. Много промени са настъпили през годините, но целта остава същата: просто свързване на хотела със света.

www.smarthotel.nl

Феърмас (Fairmas)

Fairmas GmbH, със седалище в Берлин, е специализирана в разработването на финансово планиране, контролиране и управление на софтуерни решения за отчитане, съобразени с нуждите и спецификите на хотелиерската индустрия.

www.fairmas.com

Симпъл Буукинг (Simple Booking)

QNT вече над 15 години разработва и предлага ИТ системи за онлайн резервации и продажба на хотели. Със седалище във Флоренция, Италия, фирмата е част от групата Zucchetti - най-голямата италианска IT компания, като днес разполага с над 3500 хотела и курорта в повече от 40 страни по света.

www.simplebooking.travel

Айдиъс (IDeaS)

Пионер и глобален технологичен лидер, IDeaS предлага водещи в индустрията решения за управление на приходите за бизнес от всякакъв вид и размери в глобалната туристическа индустрия. Тя преобразува определените данни в точна информация, на базата на която да бъдат предприети действия, така че клиентите да могат да остойностяват, прогнозират и отчитат резултатите с бързина и увереност, като подобряват ефективността на бизнеса си.

www.ideas.com

РевюПро (ReviewPro)

ReviewPro е световен лидер в решенията за Guest Intelligence, с повече от 55 000 хотела в 150 страни. Глобалният индекс на ReviewPro, Global Review Index™ (GRI), наложил се вече като стандард за онлайн репутация, се базира на данни събрани от над 175 ОТА /онлайн агенции за резервации/ и сайтове за мнения на повече от 45 езика. В облак базирания пакет за повишаване на положителната обратна връзка от опита на клиентите, Guest Experience Improvement Suite™, се включват онлайн управление на репутацията, проучване на удовлетвореността на гостите, управление на сървис център и център за комуникация с гостите. Инструментите и процесите, които  ReviewPro предоставя, позволяват на клиентите да дадат приоритет на оперативните подобрения и качеството на обслужване, повишаване на удовлетвореността на гостите, позиционирането на хотела в онлайн пространството и приходите.

www.reviewpro.com

Снапшот (Snapshot)

Снапшот (SnapShot) е най-голямата независима платформа за обработка на данни за хотелиерството, която подпомага както бизнеса като цяло, така и отделните хотели в събирането, обобщавонето и анализирането на данните за своята дейност с цел по-добро управление.

www.snapshot.travel

Инфор (Infor)

Infor е глобална софтуерна компания, която изгражда SMB и ERP софтуерни облачни продукти за индустрии като производство, здравеопазване, търговия на дребно, хотелиерство и услуги.

www.infor.com

Контакт

Бихме искали да разкажем повече за HRS.

Just ask your regional manager to find out how HRS can help you to grow your business.

HRS Sofia
22 Kalimantzi Str., entr. A, fl. 1, app.
1 Poduyane region
1505 Sofia
Bulgaria

Форма за контакт

Logo