Партньори

Нашият път към успеха

Работим с няколко международни партньори, като гарантираме, че винаги предоставяме най-добрите и актуални решения на нашите клиенти в хотелиерството и търговията на дребно.

Партньорство с най-добрите доставчици на решения в хотелиерството и търговията на дребно

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от иновативни решения, които включват: Управление на имоти, ПОС, СПА и допълнителни услуги за гости, Бизнес анализи, Системи за разплащане, Мобилни приложения, Канален мениджър, Онлайн услуги за разпространение, Финансови и HR системи, Устройства за сканиране и разпознаване на паспорти, както и много други.

Оракъл (Oracle)

Оракъл е # 1 доставчик на бизнес софтуер, с широко портфолио от решения за компании от всякакъв мащаб. Днес  430 000 клиенти от 175 страни използват технологиите на Оракъл, за да се възползват от бизнес възможностите и да решават реално съществуващи предизвикателства.

www.oracle.com/hospitality
www.oracle.com/food-beverage
www.oracle.com/retail

www.oracle.com

СмартХОТЕЛ (SmartHOTEL)

През последните 16 години SmartHOTEL помага на хотелиерите да намерят своя път през вълнуващия свят на онлайн разпространението. От своя офис в Холандия екипът на SmartHOTEL обслужва хотели и вериги в цял свят, като осигурява канален мениджър и интеграция с Oracle Hospitality. Много промени са настъпили през годините, но целта остава същата: просто свързване на хотела със света.

www.smarthotel.nl

Феърмас (Fairmas)

Fairmas GmbH, със седалище в Берлин, е специализирана в разработването на финансово планиране, контролиране и управление на софтуерни решения за отчитане, съобразени с нуждите и спецификите на хотелиерската индустрия.

www.fairmas.com

Симпъл Буукинг (Simple Booking)

QNT вече над 15 години разработва и предлага ИТ системи за онлайн резервации и продажба на хотели. Със седалище във Флоренция, Италия, фирмата е част от групата Zucchetti - най-голямата италианска IT компания, като днес разполага с над 3500 хотела и курорта в повече от 40 страни по света.

www.simplebooking.travel

Айдиъс (IDeaS)

Пионер и глобален технологичен лидер, IDeaS предлага водещи в индустрията решения за управление на приходите за бизнес от всякакъв вид и размери в глобалната туристическа индустрия. Тя преобразува определените данни в точна информация, на базата на която да бъдат предприети действия, така че клиентите да могат да остойностяват, прогнозират и отчитат резултатите с бързина и увереност, като подобряват ефективността на бизнеса си.

www.ideas.com

РевюПро (ReviewPro)

ReviewPro е световен лидер в решенията за Guest Intelligence, с повече от 55 000 хотела в 150 страни. Глобалният индекс на ReviewPro, Global Review Index™ (GRI), наложил се вече като стандард за онлайн репутация, се базира на данни събрани от над 175 ОТА /онлайн агенции за резервации/ и сайтове за мнения на повече от 45 езика. В облак базирания пакет за повишаване на положителната обратна връзка от опита на клиентите, Guest Experience Improvement Suite™, се включват онлайн управление на репутацията, проучване на удовлетвореността на гостите, управление на сървис център и център за комуникация с гостите. Инструментите и процесите, които  ReviewPro предоставя, позволяват на клиентите да дадат приоритет на оперативните подобрения и качеството на обслужване, повишаване на удовлетвореността на гостите, позиционирането на хотела в онлайн пространството и приходите.

www.reviewpro.com

Снапшот (Snapshot)

Снапшот (SnapShot) е най-голямата независима платформа за обработка на данни за хотелиерството, която подпомага както бизнеса като цяло, така и отделните хотели в събирането, обобщавонето и анализирането на данните за своята дейност с цел по-добро управление.

www.snapshot.travel

Инфор (Infor)

Infor е глобална софтуерна компания, която изгражда SMB и ERP софтуерни облачни продукти за индустрии като производство, здравеопазване, търговия на дребно, хотелиерство и услуги.

www.infor.com

Контакт

Бихме искали да разкажем повече за HRS.

Just ask your regional manager to find out how HRS can help you to grow your business.

Форма за контакт

Logo