Търговия на дребно

Интегрирани решения за търговците на дребно

Устойчиво конкурентно предимство може да се постигне чрез задълбочено разбиране на потребителските изисквания, планиране на веригата на доставките и на работните процеси по време на изпълнението.

Интегрирани решения за търговците на дребно

Днес търговците на дребно се изправят пред нов тип клиенти, които водят след себи си нови IT предизвикателства.  Продуктите биват проучвани, сравнявани и се купуват онлайн от добре осведомени потребители, които очакват, че търговците ще им предоставят бърза, постоянна и навременна 24/7 услуга по всички канали, и ако вашата организация не може да се справи, друг търговец е само на един клик разстояние.

Ползи от приложението

  • Персонализация на опита на клиентите по всички канали
  • Прозрачност, видимост, контрол
  • Повишаване на приходите и увеличаване на маржовете
  • Намаляване на разходите
  • Насърчаване на лоялността към марката

Силен партньор за най-добрите решения, които индустрията може да предложи

Oracle Retail е водещ международен създател на софтуеър, който специализира в универсални решения за магазини, електронна търговия и решения, които отговарят на потребностите на търговията на дребно. На клиентите е предоставено ново изживяване, докато в същото време търговците подобряват тяхната устойчивост и ефективност. Успехът на Оракъл се основава на високото качество на софтуера, дългогодишния опит и познаването на пазара. Ключовите фактори за успеха, каквито са наличието на продукта, услугите към клиента, омниканалите и международния опит, са часто от стабилната и надеждна технология на Оракъл.

Oracle Retail Xstore POS

Oracle Retail Xstore е първокласно решение за управление на магазин. Устойчива, гъвкава и пригодима за различни мащаби, системата има централизирана база данни, която предоставя ненадминато ниво на обслужване и продажби чрез различни канали чрез стандартно устройство или мобилно приложение.

Oracle Retail Xstore POS

Oracle Retail Order Broker

Oracle Retail Order Broker дава възможност на търговците да си осигурят продажби чрез множество канали, които иначе биха били изгубени поради липса на налични продукти.

Oracle Retail Order Broker

Oracle Retail Customer Engagement

Oracle Retail Customer Engagement е специфично решение за управление на лоялността, което обединява маркетиг планиране и управление. То също така дава необходимия инструментариум на вашия маркетингов екип, за да могат ефективно да провеждат различни маркетингови инициативи.

Oracle Retail Customer Engagement

Контакт

Искате да научите повече за нашите решения?

Свържете се с нас и научете как може да подпомогнем вашия бизнес.

Форма за контакт

Logo