Partnereink

A sikerhez vezető út

Számos nemzetközi partnerrel dolgozunk, biztosítva, hogy mindig a legjobb és legkorszerűbb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek a vendéglátás és a kereskedelem iparágakban.

Együttműködés a vendéglátóipar és kereskedelmi szektor legkiválóbb szolgáltatóival

Az innovatív megoldások széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek: PMS, POS, spa- és vendégkezelő rendszerek, üzleti analitika, fizetési megoldások, mobilalkalmazások, channel manager rendszerek, online disztribúciós megoldások, pénzügyi- és HR rendszerek, útlevélszkennelés és felismerés és még sok más.

SmartHOTEL

Az elmúlt 16 évben a SmartHOTEL támogatja a szállodai szakembereket az online értékesítés izgalmas világában. A hollandiai központi irodából a SmartHOTEL csapata világszerte szolgál ki szállodákat és láncokat channel manager megoldásokkal és testreszabott Oracle Hospitality integrációval. Sokminden változott az elmúlt években, de céljuk ugyanaz marad: a szállodák egyszerű összeköttetése a világgal.

www.smarthotel.nl

Fairmas

A berlini székhelyű Fairmas GmbH szakterülete a szállodaipari igényeknek és sajátosságoknak megfelelő pénzügyi tervezési, ellenőrzési és irányítási szoftverek fejlesztése.

www.fairmas.com

Simple Booking

A QNT több mint 15 éve működő vállalkozás, mely informatikai rendszereket kínál a vendéglátóipar számára. Az firenzei központú cég a Zuchetti csoport tagja, mely a legnagyobb olasz IT vállalat - több mint 3500 szállodai és resort partnerrel büszkélkedhet 40 országban világszerte.

www.simplebooking.travel

Bartech

A Bartech a világ vezető cége az automatizált mini-bár megoldásokban. A Bartech célja, hogy megújítsa a szállodai mini-bárokat a legmodernebb technológiák és az innovatív design kombinálásával.

www.bartech.com

IDeaS

Az úttörő IDeaS globálisan piacvezető revenue management megoldásokat kínál különféle típusú és méretű vállalkozások számára a szállodaiparban és az utazási irodai üzletágban egyaránt. A megfelelő adatokat alakítják át hasznosítható információvá, így téve lehetővé az ügyfeleknek a gyors és megbízható árazást, előrejelzés- és jelentéskészítést, mely mind hozzájárul az üzleti teljesítmény javulásához.

www.ideas.com

ReviewPro

A ReviewPro világvezető Guest Intelligence megoldást kínál több mint 55 000 szállodának 150 országban. A ReviewPro GRI indexe, mely a szállodaipar standard megítéslési pontszáma, több mint 175 OTA és szállásértékelő oldalról gyűjtött adatokon alpul. A vállalat felhőalapú Guest Experience Improvement Suite ™ szolgáltatása magába foglalja az online reputation managementet, a vendégelégedettségi kérdőíveket, az automatikus ügykezelést és üzenetkezelést. A ReviewPro által biztosított eszközök és folyamatok lehetővé teszik az üzemeltetés és szolgáltatásnyújtás színvonalának javítását, így biztosítva jobb vendégélményt, mely hozzájárul a vendégelégedettség, az online rangsorolás és bevételek növekedéséhez.

www.reviewpro.com

Snapshot

A SnapShot az első és legnagyobb önálló vendéglátóipari adatfeldolgozó platform, amely segítséget nyújt mind a vállalati, mind az egyéni vendéglátó szervezeteknek, hogy összegyűjtsék, egységesítsék és elemezzék adataikat, az üzleti tevékenység könnyebb kezelhetőségének érdekében.

www.snapshot.travel

Infor

Az Infor egy olyan globális szoftvergyártó cég, amely SMB és vállalati ERP felhő alapú rendszereket készít ipari, egészségügyi, kereskedelmi, vendéglátó- és szolgáltató vállalkozások számára.

www.infor.com

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo