Szállodák & Resortok

Megoldásaink szállodák és resortok részére

Minden vállalkozásnak sajátos elvárásai vannak. Függetlenül attól, hogy Ön egy hazai vállalkozást, nemzetközi lánchoz tartozó vagy csak egy kisebb önálló szállodát üzemeltet, a HRS a legjobb megoldásokat kínálja az Ön igényeinek kielégítésére.

Megoldásaink szállodák és resortok részére

Az egyre diverzifikáltabb szállodaipar igényeinek kielégítése érdekében olyan hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek képesek eleget tenni elvárásainak. Kizárólag a legjobb megoldásokat alkalmazva maximálisan testreszabható eszközöket kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Szállodaszoftverek

Függetlenül attól, hogy az Ön szállodája resort vagy városi hotel, családi apartman szálloda vagy egy hostel a fiatalabb generáció részére, az OPERA és Suite8 rendszerek készen állnak, hogy eleget tegyenek az Ön igényeinek.

Oracle Hospitality OPERA

Az Oracle Hospitality Az OPERA egy teljeskörű, integrált, web-alapú, többnyelvű és bővíthető termékcsalád, mely szállodaipar-specifikus modulokból épül fel. A szállodai üzemeltetők számára biztosítja a számos applikáció és szálloda között információcserét egyetlen adatbázis használatával.

Oracle Hospitality OPERA

Oracle Hospitality Suite8

Az Oracle Hospitality Suite8 egy szoftvercsomagban egyesíti az összes szállodaüzemeltetéshez szükséges folyamatot. Legyen szó akár foglalások kezeléséről, housekeeping-, éttermi-, bár-, értékesítési vagy marketing műveletekről, a Suite8 rendszer lehetővé teszi, hogy Ön a vendégeire koncentrálhasson.

Oracle Hospitality Suite8

Revenue Management megoldások – a szállod jövedelmezőségének maximalizálása

Az Ideas piacvezető revenue management megoldást kínál különböző méretű vállalkozások számára a szállodaiparban és az utazási ágazatban.

IDeaS

Vendéglátás üzemeltetés

Éttermek, bárok és kávézók irányítása.

Simphony – az első számú vállalati point-of-sale (POS) megoldás

A Simphony akár egy önálló egyságbe is telepíthető, azonban valódi értéke az akár több ezer munkaállomásig bővíthető tulajdonságában rejlik.

Oracle MICROS Simphony

RES 3700 – dinamikus POS rendszer a fokozott vendégélményért

Standard POS szerepe mellett a RES 3700 széleskörűen kínál megoldásokat a folyamatok optimalizálásához, a megnövekedett szolgáltatási igényekhez és a vendégek elégedettségéhez.

Oracle Hospitality RES 3700 POS

Jelentések, controlling és üzleti intelligencia

A Fairmas innovatív megoldásokat kínál pénzügyi tervezéshez, ellenőrzéshez és manager jelentésekhez kifejezetten a vendéglátóipar számára.

Fairmas

Az Oracle Hospitality Materials Control segítségével racionalizálhatja készleteinek kezelését és javíthatja a rendelési és raktározási folyamatok hatékonyságát.

Oracle Hospitality Materials Control

Szállodai értékesítési megoldások

Értékesítés optimalizálás, többcsatornás értékesítés és upselling.

Nor1

A Nor1 Upsell Platform iparág vezető a gépi tanulás alkalmazásában, így képes különleges ajánlatokat generálására a teljes foglalási folyamat során különböző méretű szállodák és szervezetek számára.

Nor1

Simple Booking

A Simple Booking egy online foglalási motor szállodák és resortok számára, mely lehetővé teszi, hogy az egységek a közvetlen értékesítési csatornáikat egyszerűen kezelhessék.

Simple Booking

SmartHOTEL

A SmartHOTEL Smart Channel Manager alkalmazásának segítségével a szállodai szakemberek könnyedén kezelhetik áraikat, készleteiket és korlátozásaikat az OTA-k oldalain. Mindezeken felül automatizálja a foglalások PMS rendszerbe történő küldését.

SmartHOTEL

Kapcsolat

Többet szeretne tudni megoldásainkról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogyan tudnánk segíteni vállalkozását.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo