Oracle RES 3700

Megnövekedett hatékonység és gyorsaság

Függetlenül attól, hogy Ön egy globális lánc tagjaként vagy egy önállóan működő egységként üzemelteti vállalkozását, az Oracle Hospitality Restaurant Enterprise Series (RES) 3700 rendszer használata mindenképpen előnyére válhat.

Oracle Hospitality RES 3700

A rendszer felhő alapú és helyi back office-, étterem üzemeltetési és vendégszolgálati eszközözökkel együtt átfogó értékesítési megoldásként szolgál. Az Oracle Hospitality RES 3700 end-to-end ügyfélkapcsolati megoldásokat kínál, javítja az üzemelési hatékonyságot, valamint magasabb szolgáltatási élményt biztosít a vásárlók és a felhasználók számára egyaránt.

FŐBB ELŐNYÖK

  • Megnövekedett hatékonység és gyorsaság, mely biztosítja a kiváló vendégélményt 
  • Pontos üzleti eredmények

  • Munkavállalók, leltár és üzleti célkitűzések fokozott ellenőrzése
  • Magasabb vendég-elkötelezettség

MODULOK

Hatékony Point-of-Sale megoldás

A rendszer szíve az Oracle Hospitality RES 3700 Foundation Point-of-Sale. A hatékony és rugalmas POS rendszer segíti a felhasználókat
az éttermi műveletek racionalizálásában, mely nagyobb hatékonyságot eredményez. Az adaptív Oracle Hospitality RES 3700 Foundation Point-of Sale rendszer arra lett kifejlesztve, hogy optimalizálja a szolgáltatások sebességét és növelje a vendégélményt. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően az értékesítési folyamat a tapasztalatlanabb személyzet számára is egyszerűvé válik. A rendszer a vállalkozás méretének megfelelően testreszabható, könnyedén bővíthető új munkaállomásokkal, üzletekkel és alkalmazásokkal. A rendszer megfelel minden helyi adóügyi és jogi szabályozásnak, beleértve a biztonságos bankkártyás fizetéshez szükséges PCI DSS szabványt is. Mindezeken felül ötvözi a magas teljesítményt és rugalmasságot, valamint tökéletesen működik együtt olyan perifériás hardverekkel, mint a nyomtatók, pénztárfiókok, és kijelzők.

Reporting and Analytics

Az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service egy terjedelmes adattárház és üzleti intelligencia (BI) megoldás, mely pénzügyi és üzemeltetési adatokat állít össze és rendszerez könnyen értelmezhető jelentésekben. A felhő alapú platform használatával az F&B szolgáltatók centralizálhatják az adatokat, valamint operativ és analitikus betekintést nyerhetnek az üzleti tevékenységükbe.

A Cloud Service elérhető az Oracle Hospitality RES 3700 POS felhasználók számára, illetve az Oracle Hospitality Simphony szoftver részeként.

inMotion

Az inMotion egy - az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service-hez tartozó - mobilalkalmazás. Az App Store-ból történő letöltés után a vezetők bárhonnan könnyedén áttekinthetik a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPIs), mely által lehetőségük nyílik a gyors és jól átfontolt üzleti döntések meghozatalára.

Munkaerő gazdálkodás

Az Oracle Hospitality Labor Management Cloud Service lehetővé teszi az F&B szektor üzemeltetőinek, hogy a munkaerőköltségek job átláthatósága révén maximalizálják jövedelmezőségüket, segítve ezzel a munkaerő gazdálkodási folyamat egyszerűsítését. A vezetők az előrejelzések adatait olyan ütemtervek elkészítésére használhatják fel, melyek az üzemeltetést támogatják és a vendégélményt erősítik, és ezzel egyidejűleg figyelemmel kísérhetik a költségek alakulását.

Az Oracle Hospitality Labor Management Cloud Service minimálisra csökkenti az manuális adminisztráció szükségességét, lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a mobiltelefonon vagy tableten jelentsék le szabadság igényüket vagy megtekintsék beosztásukat.

 A termék elérhető az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of Sale rendszer felhasználói számára, valamint a Simphony szoftver részét képezi. 

Készletgazdálkodás

Az Oracle Inventory Management Cloud Service átfogó készletgazdálkodási megoldást kínál. A vállaltok könnyedén kezelhetik az kimenő és bejövő áruforgalmat, valmint a raktáron belüli készletmozgást. Az Oracle Cost Management lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögzítsék, nyomon kövessék és elemezzék a készletekkel kapcsolatos költségeket az ellátási láncon történő áthaladásuk során. Az Oracle Supply Chain Orchestration egy hatékony, szabályokon alapuló rendszer, mely az összetettebb beszerzési és végrehajtási tevékenységeket kezeli. A rendszer képes a belső kereskedelmi és pénzügyi folyamatok automatizálására is, függetlenül az árucikkek fizikai mozgásától és szolgáltatások teljesítésétől.

Az Oracle Inventory Management külön modulként is elérhető az Oracle Hospitality Simphony, valamint az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of-Sale felhasználók számára.

Forecasting and Budgeting

Az Oracle Hospitality Forecasting and Budget Cloud Service előrejelzések létrehozását teszi lehetővé az Oracle Hospitality Reporting and Analytics Advanced Cloud Service rendszeren belül. KPI előrejelzések készíthetőek az értékesítésre, a bevételekre, a vendégszámokra vonatkozóan. Lehetőség nyílik az így kapott adatokat a készlet- és/vagy munkaerőgazdálkodás felhőjébe feltölteni, ezálal biztosítva, hogy a készletbeszerzés és dolgozók beosztása mindig az igényeknek megfelelően és költséghatékonyan valósuljon meg.

Az Oracle Hospitality Forecasting and Budget Cloud Service külön modulként is elérhető az Oracle Hospitality Simphony, valamint az Oracle Hospitality RES 3700 Point-of-Sale felhasználók számára.

Letöltések

Oracle Hospitality RES 3700 Brochurepdf, 188,18 kB

Szakértelmünk

  • Tanúsított Oracle partner
  • Több mint 30 éves piaci tapasztalat
  • 24/7 szolgáltatás 90 országban

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo