Hozzon ki többet ügyfeleiből!

TNG – a vendéglátóipari hűségkezelő program

A rendszer fő modulja korszerű vendégkapcsolat-menedzsment megoldást kínál szállodák, fürdők és vendéglátó egységek részére.

A TNG a HRS által fejlesztett szoftvertermék-csomag, mely az alábbi fő modulokat tartlamazza:

  • Wellness & Spa menedzsment szoftver
  • Beléptető szoftver
  • Vendéglátóipari hűségkezelő szoftver

 

Vendéglátóipari hűségprogram kezelés a TNG-vel

A hűségprogram modul kezeli az összes vendégkapcsolat menedzsmenttel kapcsolatos funkciót. A modul feljelsztése kimondottan azzal a céllal történt, hogy megkönnyítse a régi ügyfelek megtartását és marketing kampányokkal egyszerűsítse az ügyfélszerzést, ezáltal is lehetővé téve a bevételek maximalizálását és a vendégek részére nyújtott előnyök pontos kiszámítását.

Automatikus kedvezmények, kuponok, bónuszpontok és jutalmak használatával nemcsak az ügyfelek lemorzsolódási aránya csökkenthető, hanem egyidejűleg növelhető a visszatérő ügyfelek aránya, mely segítséget nyújt a lojális ügyfelek megszerzésében. Természetesen egyéb statisztikák és vendégpreferenciák is felhasználhatók célzott marketing kampányok megvalósításához.

Ez nemcsak a szállodai operációba illeszkedik tökéletesen, de az éttermi hűség kialakítását is számos eszközzel támogatja.

A TNG egy olyan integrált megoldás, mely minden típusú egység szükségleteit képes kielégíteni.

Legfőbb Előnyök

A szálloda- és vendéglátóipar részére készült

Nem számít, hogy Ön egy szállodát, fürdőt, éttermet vagy bármilyen egyéb wellness vagy venéglátóipari egysésget üzemeltet: a TNG új lehetőségeket nyithat meg Ön előtt a vendégkapcsolat kezelésben.

Hűségprogramok

A szoftver segít csökkenteni az ügyfelek lemorzsolódási arányát, valamint növelni a meglévő ügyfelek által generált bevételeket az egyszerű kuponos promócióknak vagy akár a bonyolult, pontgyűjtésen alapuló programok segítségének köszönhetően.

Kommunikáció

Maradjon kapcsolatban vendégeivel anélkül, hogy telefonon zavarná őket még akkor is, ha a közelmúltban nem látogatták meg üzletét. A TNG támogatja az SMS és e-mail szolgáltatásokat, hogy emlékeztetőket és információkat küldhessen az új promóciókról. A rendszer további előnye, hogy a webes API lehetővé teszi a felhasználó számára az időpontfoglalást és módosítást, valamint a bónuszpontok online ellenőrzését.

Jelentések

Ha szeretné megérteni, hogyan teljesít válllalkozása, hogy a promóciókat tökéletesen időzíthesse, üzleti jelentések állnak rendelkezésére, melyeket akár az elmúlt hét, hónap vagy akár év eredményeivel is összevethet.

Kiterjesztett integráció

A TNG tökéletesen integrált az összes Oracle Hospitality termékkel, ideérve az Opera, Opera Cloud és Suite8 PMS rendszerek fejlett HTNG felületét, valamint a Simphony, a RES 3700 és a MICROS 9700 kétirányú interfészeit.

További lehetőségek

A másik két fő modullal együtt a TNG képes részletes vendégprofilok készítésére kiterjedt információtartalommal az ismétlődő foglalásokról, kölcsönzésekről és belépésekről. A TNG képes az előre meghatározott tagsági szintek kezelésére, a belépés korlátozására bizonyos területekre, valamint a hűség és bónuszprogramok szegmentálására is.

Kapcsolat

Örömmel mutatjuk be a HRS-t Önnek.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a HRS regionális képviselőjével és tudja meg, hogyan segíthet Önnek a HRS vállalkozása növelésében.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo