Kiskereskedelem

Integrált megoldások kereskedelmi üzletek számára

A vásárlók igényének, az ellátási lánc tervezésének és a végrehajtási folyamatok alapos megértése révén fenntartható és versenyképes előnyre tehetnek szert.

Integrált megoldások kereskedelmi üzletek számára

Manapság a kereskedők egy olyan új ügyféltípussal találkoznak, akik az eddigitől eltérő informatikai kihívásokkal szembesülnek. A termékeket olyan jól tájékozott fogyasztók elemzik, hasonlítják össze és vásárolják meg online, akik elvárják, hogy a kereskedők gyors, következetes és zökkenőmentes 24 órás szolgáltatást nyújtsanak a hét minden napján minden csatornán, és ha a kereskedő ezt nem tudja teljesíteni, úgy egy kattintással más partner után néznek.

A kereskedelmi megoldások előnyei

  • Személyre szabott többcsatornás élmény
  • Átláthatóság, láthatóság, ellenőrzés
  • A bevételek növelése és az árrés maximalizálása
  • Költségcsökkentés
  • A márkahűség ösztönzése

Erős partner a legjobb megoldásokhoz

Az Oracle Retail nemzetközi vezető szoftverfejlesztő, amely sokoldalú, a kereskedelmi ágazat igényeit kielégítő e-commerce és vállalati megoldásokra specializálódott. A vásárlóknak új élményt kínál, miközben javítja a kereskedők munkájának hatékonyságát. Az Oracle sikere a szoftver kiemelkedő minőségén, a hosszú távú tapasztalatokon és a piac ismeretén alapul. A kritikus sikertényezők, mint például a termék rendelkezésre állása, az ügyfélszolgálat, az Omnichannel és a nemzetközi jelenlét az Oracle stabil és megbízható technológiájának részét képezik.

Oracle Retail Xstore POS

Az Oracle Retail Xstore egy prémium point-of-service és üzletirányítási megoldás. Az Xstore robusztus, rugalmas és szerteágazó központi adatbázist tartalmaz, amely kiváló ügyfélszolgálatot és csatornákon keresztüli értékesítést tesz lehetővé egy sztenderd nyilvántartási vagy mobil eszköz segítségével.

Oracle Retail Xstore POS

Oracle Retail Order Broker

Az Oracle Retail Order Broker lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy az összes elérhető csatornán olyan tranzakciókat bonyolíthassanak le, melyek különben meghiúsultak volna azért, mert a termék nem állt rendelkezésre.

Oracle Retail Order Broker

Oracle Retail Customer Engagement

Az Oracle Retail Customer Engagement egy kereskedelem specifikus omnichannel loyalty megoldás, amely egyesíti a marketingtervezést és a menedzsmentet. A marketingcsapat számára is biztosítja azokat az eszközöket, amelyekre marketingtevékenységük hatékony ellenőrzéséhez szükségesek.

Oracle Retail Customer Engagement

Kapcsolat

Többet szeretne tudni megoldásainkról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogyan tudnánk segíteni vállalkozását.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo