Örömmel jelentjük be a HRS és a Fairmas új stratégiai együttműködését

March 20, 2019

A HRS Hospitality & Retail Systems örömmel jelenti be új együttműködöését a Farimas-sal, mely kimondottan a szállodaipar részére fejlesztett szoftver megoldásokat kínál pénzügyi tervezéshez, controllinghoz és vezetői jelentések készítésére.

A berlini központú Fairmas hatékony felhőalapú megoldásokra specializálódott, melyek a tervezés, a bevétel-felügyelet és a riportolási folyamatok optimalizálására összpontosítanak, ezáltal maximalizálva a szálloda üzleti teljesítményét annak méretétől és típusától függetlenül. 
A Fairmas termékek felhasználói nemcsak időt és energiát takarítanak meg a szálloda pénzügyi adatainak automatizált sztenderdizálása és egységesítése révén, hanem átfogó és hasznosítható információkkal is szolgálnak, amelyek segítenek az okosabb döntések meghozatalában és a szálloda hosszú távú pénzügyi sikerének biztosításában.

A HRS Hospitality and Retail Systems örömmel ajánlja vásárlóinak ezen innovatív termékeket. Olyan funkciók, mint az adatintegráció, többfunkciós P&L tervezés, költségvetés és előrejelzések különböző összehasonlítási forgatókönyvekkel, szállodai és szállodalánc szintű jelentésekkel érhetők el. 
„Rendkívül fontos, hogy a HRS a legjobb megoldásokat kínálja a szállodavezetés minden területén” - nyilatkozta Alexander Leferov, a HRS vendéglátóipari megoldások üzletfejlesztési igazgatója. „A pénzügy az üzlet működésének rendkívül fontos része, és örömünkre szolgál, hogy e területet a Fairmas által fejlesztett speciális termékekkel támogathatjuk.”

“Nagyön örülünk a HRS-sel való együttműködésnek, hiszen ugyanazokat az értékeket képviseljük - megértjük ügyfeleinket és kielégítjük igényeiket. A partnerség révén a Fairmas-nak lehetősége nyílik a további terjeszkedésre, ezáltal még több szállodának áll módunkban támogatást nyújtani üzleti céljaik megvalósításához pénzügyi tervező és riportolási megoldásaink segítségével,” nyilatkozta Oliver Rabe, a Fairmas üzleti fejlesztési igazgatója.

A HRS Hospitality and Retail Sysems és a Farimas egyaránt rendkívül büszke erre a stratégiai együttműködésre és várakozással tekintünk ügyfeleink fényes és pénzügyi sikerekben gazdag jövőjére.  
HRS Hospitality & Retail Systems

Az 1990-ben alapított HRS azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson a szolgáltatóipar cégei és ügyfelei számára egyaránt. Ma, 29 év után a HRS innovatív menedzsment megoldásokat kínál szállodák, éttermek, kiskereskedelmi láncok, stadionok, wellness létesítmények és fitness egységek számára. A vállalat impresszív termék-és szolgáltatásportfólióval rendelkezik, mely többek között az alábbiakat tartalmazza: project-előkészítő felmérés, szoftver és hardware értékesítés, stratégiai IT tanácsadás, IT megoldások megvalósítása és integrálása, felkészítő tréningek és konzultációs szolgáltatások, 24 órás technikai támogatás, valamint professzionális ügyfélszolgálat. Minőségi szolgáltatásaival és a globális jelenlétnek köszönhetően a vállalat kiváló hírnévre tett szert. A HRS nemcsak egy informatikai megoldásokat kínáló cég, hanem a szálloda-és vendéglátóipar proaktív szereplője is. 


Fairmas

A berlini székhelyű Fairmas GmbH webalapú pénzügyi
tervezési, controlling és riportolási eszközöket, valamint napi szintű elemzési
és tervezési megoldásokat fejlesztő vállalkozás, mely kifejezetten a
szállodaipar számára kínál megoldásokat. A Fairmas szoftvermegoldások könnyedén
integrálhatóak a szálloda meglévő informatikai környezetébe és hatékonyan
kapcsolódnak a szállodai PMS, könyvelési- és dokumentumkezelő rendszerekhez. A
Fairmas 2003 óta van jelen a szállodiparban, jelenleg 8196 felhasználó
használja a cég szoftvermegoldásait 3750 hotelben világszerte – beleértve
globális szállodaláncokat és független szállodákat is. A szállodaipar tapasztalt
vezetői nyújtják a szakmai “know-how”-t, míg egy 43 szállodából és IT
specialistából álló csapat biztosítja a személyre szabott és kreatív
szoftvermegoldásokat.


További információkért keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Sofia Marti
Marketing and Event Manager EMEA
HRS Hospitality and Retail Systems GmbH
Tel: +49 211 54080 144
smarti@hrsinternational.com
www.hrsinternational.com


Christina Niessen
Marketing & Communications
Fairmas GmbH
Tel: +49 30 322 940 542
christina.niessen@fairmas.com
www.fairmas.com

Kapcsolat

Média érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Please send your request to the following e-mail address.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot

Logo